Sådan Administrer neuralgi

12/17/2013 by admin

Neuralgi er bare en fancy betegnelse for nerve irritation og smerter. Det kan være forårsaget af betændelse, diabetes eller endda kemoterapi. Neuralgi kan være vanskelig at diagnosticere, da det kan forekomme overalt i kroppen (hvor som helst der er nerver). Det er ikke livet begrænse, men det er kronisk karakter. Neuralgi kommer i mange former såsom Post-Herpetic neuralgi; den efterfølgende smerter efter et udbrud af herpes eller trigeminus neuralgi, som er en smertefuld betændelse i de store nerver i dit ansigts område. Neuralgi er en form for kroniske smerter, som kan være liv ændre. Nerve-relaterede smerter er normalt beskrives som brændende eller stikkende smerter. Nogle beskriver det som en 'lightening bolt' sensation. Smerter behøver ikke at være konstant og kan ændre i sværhedsgrad fra det ene øjeblik til næste. Diskuter din mange behandlingsmuligheder med din læge og vælge en, der passer dig og din livsstil bedst.

Instruktioner

• Isolere årsagen til din neuralgi. Lider du af herpesudbrud? Er du diabetisk? Disse er to af de store anstiftere forårsager neuralgi. Når din læge isolerer årsagen, kan han derefter skræddersy din behandling for at stoppe yderligere nerveskader.

• Overveje dine muligheder. Ikke-medicin behandlinger er tilgængelige, men deres effektivitet endnu ikke at være videnskabeligt bevist. Du kan overveje at akupunktur som et supplement behandling, eller konsultere en læge, naturlige retsmidler, der kan hjælpe dig med en urte regime til at reducere betændelse i hele kroppen.

• Ændre din kost. Kostændringer er også en ikke-farmaceutiske valg til at hjælpe med at forvalte din neuralgi. Der er en fed kappe, der dækker dine nerver; Det er denne kappe, der bliver irriteret og sender de smertefulde signaler. Bistand fra en ernæringsekspert kan hjælpe dig ændre din kost for at øge din kulhydrater og proteiner til at fremskynde reparation af dine nerver.

• Brug smertestillende. Aktuel smertestillende midler er et populært valg for neuralgi, især for dem, der lider af post herpetisk neuralgias. Over the counter eller recept er der et væld af cremer og tilberedt specielt lavet til følelsesløse det ydre lag af huden og derfor mindre aktuel smerte sensation. I nogle svære tilfælde er der receptpligtige patches til rådighed. Du anvender disse direkte til webstedet smertefulde, og medicinen frigives langsomt dybt ind i huden. Diskutere dine aktuelle muligheder med din læge, så hun kan hjælpe dig med at vælge.

• Få en recept. Mange neuralgias reagerer godt på receptpligtig medicin. Baseret på din sygehistorie, vil din læge være i stand til at hjælpe dig med at starte på den rigtige pille. Mange læger vælge medicin, der er Anti-krampehæmmende (Phenytoin eller Gabapentin) eller anti-depressiva. Alle disse medikamenter, selvom oprindeligt beregnet til behandling af noget andet, rejse langs nerverne kapper, hylstre beroligende og lindre irritation og betændelse.

Tips & advarsler

  • Din læge er en fremragende ressource for en hoppe off point. Læger kan henvise dig til eksperter som ernæringseksperter og herbalists, hvis dette er dit ønske.
  • Prøv ikke at selvstændige diagnosticere. Har du kroniske smerter af nogen form, du bør få det tjekket. Smerte er kroppens måde at meddele os, at noget er galt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com