Lap Band øvelser

03/06/2010 by admin

En lap band er et effektivt vægttab løsning for dem med en BMI på 40 eller derover samt dem med en BMI på 35 eller derover, der har co-morbiditet som søvnapnø, og forhøjet blodtryk. Ifølge Allergan's LAP-BAND hjemmeside, de fleste patienter er i stand til at vende tilbage til regelmæssig motion rutiner fra fire til seks uger efter implantatkirurgi, og alle patienter opfordres til at komme tilbage på deres fødder så hurtigt som muligt.

Efter operationen

Ved ankomsten hjem fra hospitalet, bør lap band patienter gå rundt i huset hver 30 minutter for at forebygge blodpropper fra formning og til at kickstarte en øvelse regime. I den første måned, ikke løfte mere end 20 pounds eller placere for stor belastning af abdominale område hvor lap band er blevet implanteret. Hver uge, opbygge intensiteten og varigheden af træningen.

Aerobe øvelser

Aerobe øvelser, som løb, svømning og cykling, øge dramatisk tørst. Da bandet begrænser den mave volumen, er det vigtigt at langsomt sip væsker når rehydrating. Kolde væsker såsom is vand kan irritere området stribede i maven, så stuetemperatur vand eller elektrolyt-rige sport drinks er bedst. For lap band patienter med ryggen eller fælles komplikationer anbefales kondicykler og akvatiske øvelser. Forud for at deltage i et high-udholdenhed aktivitet som en maraton eller triatlon, tale med din kirurg om løsne band lidt for at rumme ekstra væsker.

Vægt øvelser

Vægt øvelser kan startes i den anden måned efter operationen. Ideelt, hver patient skulle 30 minutters kombineret aerobe og vægttræning øvelser per dag. Bruge håndvægte og små vægte til at arbejde overkroppen, gradvist stigende vægt størrelse. I de første tre måneder, bør vægt øvelser ikke overdrevent strække maveregionen.

Strækøvelser & Yoga

Pilates, yoga og andre strækøvelser kan genoptages i den anden måned efter operationen. Abdominal crunches og sit-ups bør også undgås i 90 dage. Det er bedst at starte med langsommere, mere afslappet rutiner før arbejdet til intens træning. Nogle patienter kan opleve ømme fornemmelser i mavemusklerne når først genstarte en stretching rutinemæssige efter operationen, men det er meget sandsynligt, på grund af mindre muskelatrofi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com