Forreste skulder dislokation reduktion

04/22/2010 by admin

Den menneskelige krop er en fantastisk maskine, både i design og ydeevne. Kroppen også kommer med en række kontroller og saldi, dvs nogle sin største aktiver har tendens til at omfatte iboende svagheder. Vores meget brugbare og gratis bevægelige fuger kan være i stand til at udføre opgaver i forskellige beslutningsforslag, men er ofte de mest sårbare over for skader. Skulder leddene er et perfekt eksempel på dette, og i tilfælde af skade, undertiden alvorlige kirurgiske procedurer er nødvendige for at reparere skader og fremme bevægelse.

Skulderleddet

Skulder leddene er typisk bold og socket stil fælles der tillader bevægelse omkring et fast punkt, i dette tilfælde glenohumeral fælles. Når bolden (lederen af humerus) kommer ud af stikkontakten (labrum fossa), opstår dislokation; Dette dislokation kan være enten på den forreste (front) af skulderen eller posterior (bag). Anterior dislokation tegner sig for næsten alle patienter, der besøger skadestuen klager over skulder smerter og udgør næsten 2 procent af alle ER besøg, og er mere almindeligt hos børn end voksne på grund af svækkede knogler og brusk.

Reduktion af behandling

Behandling af skulder dislokation kaldes skulder reduktion, som blot betyder nulstille skulder tilbage til dens rette placering. Denne procedure, som kan variere alt efter forfald sundhedsprofessionel som der findes flere almindelige metoder, indebærer anvende skånsom endnu stærkt pres (med lidt gearing) for at få bolden ind i stikket. Dette kan være forsøgt flere gange, og afhængig af sværhedsgraden af smerte patienten kan være mildt bedøvet.

En prøve metode

En af mest lærte almindeligt metoder til reduktion af skulder er kendt som metoden Kocher. Læge eksternt roterer patientens arm, så patientens palm vender opad. Armen holdes fra patientens side, efterfulgt af læge glidende albue langs brystet til centrum med patientens midterlinjen. Med nok gearing genindsat overarm hovedet ind i stikket.

Alternativ metode

Metoden Milch har lægen aktivt at bringe patientens arm over hovedet, som hun ligger fladt på et bord eller bænk. Lægen bruger sin tommelfinger til at tilføje stabilitet før du anvender trækkraft på armen. Patientens arm er bøjet til 90 grader, som lægen gælder pres med sin tommelfinger således glidende lederen af humerus ind i stikket. I nogle tilfælde, er bøjet armen placeret bag patientens hoved til at øge mængden af trækkraft og reducere mængden af pres for at reducere skulderen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com