Hvordan arbejder Alpha spor skærme?

04/14/2013 by admin

Diabetes er et voksende problem, ikke kun for mennesker, men også for deres kæledyr. Hunde og katte bukke under undertiden for diabetes og skal have deres blodsukker målt som resultat. Med den AlphaTRAK skærm har du mulighed for overvågning dit kæledyr blod glucose niveauer uden at skulle gå til dyrlægen.

At få prøven

Når du får AlphaTRAK glukose måle kit, vil du bemærke, at det har flere komponenter. En af de vigtige komponenter, der følger med sættet er en samling af lancetter. Lancet er en lille enhed, der svarer til en skalpel, med en skarp kant på to sider. Du kan bruge denne enhed til at indsamle en blodprøve fra dit kæledyr, når det er tid til at teste. Du simpelthen punktere dyrets hud og få en lille smule af blod.

Indsætte Strip

Når du får en blodprøve fra dit kæledyr, skal du indsætte en test strip i AlphaTRAK skærm enhed. For enden af AlphaTRAK, vil du bemærke en lille slids. Sted i slutningen af test strimlen ind i slidsen. Når strimlen er på enheden, tænde den og se, hvilken kode der vises på skærmen. Hvis koden ikke svarer til koden på din strip, gennemløbe koderne ved at trykke på "m" eller "c" knap til at flytte op eller ned gennem listen.

Ved hjælp af blod

Når test strimlen er blevet placeret i overvågnings-enhed, skal du sætte dyrets blod på den. Dyp i slutningen af den test strip i dyrets blod. Så snart blodet er blevet placeret på test strip, vil AlphaTRAK overvågningssystem gå til arbejde og analysere blod glukose niveau. Inden for et par sekunder, bør det give dig en blodglucose læsning på den digitale udgang på toppen af enheden.

Overvejelser

Bruge AlphaTRAK enheden regelmæssigt kan hjælpe dig holde med dit kæledyr blodsukkeret. Skærmen kan bruges så mange gange som du vil, men du bør ikke bruge enheden for ofte. Du skal fortsætte køb test strips og nye lancetter fra udbyderen af AlphaTRAK for at fortsætte med at teste din hunds blodsukkeret. Så længe du har disse leverancer, bør du kunne holde test.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com