Hvordan man kan finde en kost, der virker For dig

05/06/2013 by admin

Hvordan man kan finde en kost, der virker For dig

Hvis du har prøvet slankekure før du sikkert indse at ikke alle diæter arbejde for alle mennesker. Din bedste ven, for eksempel, måske har tabt 20 pounds på South Beach diet, mens du faktisk taget på i vægt på det. En måde at forbedre chancerne for, at en kost vil arbejde for dig er at vælge-- eller oprette--en kost, der tager hensyn til din personlige kostbehov.

Instruktioner

• Besøg en ernæringsekspert til at bestemme din kostbehov. Faktorer, der påvirker dine behov omfatter køn, alder, body mass index (BMI) og sundhed. Hvis du indtager flere kalorier end kroppen kan bruge, vil du få vægt.

• Undgå kost, der hævder at bringe resultater til alle, der forsøger dem. Hvis kosten ikke er fleksible nok til at passe ind i din livsstil, kan det ikke fungere.

• Spørg venner, familie og kolleger med lignende kropstyper og af samme alder og køn til at dele deres erfaringer med kost. Analysere hver kost for potentielle fordele og ulemper. Opmærksomme på råd fra dem, der mister vægt.

• Søge bæredygtighed og langsigtede fordele i stedet for natten vægttab. Skæring kulhydrater helt ud af din kost, for eksempel, kan resultere i en drastisk reduktion af fedt, men du vil få det hele tilbage, når du begynder at spise dem igen. Undgå diæter med begrænsninger du ikke tror du vil være i stand til at opretholde over længere tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com