Manglende motion & spiser flere kalorier

09/18/2016 by admin

Manglende motion & spiser flere kalorier

Sidder i sofaen og gorging på junkfood er fristende for næsten alle. At lokke af spring gymnastik og overbelastning på kalorie-laden godbidder, men er ikke en sund livsstil valg. Det kan påvirke din vægt, hvilket fører til et væld af sundhedsspørgsmål. Forstå hvordan man kan skabe balance dit kalorieindtag versus din calorie burn hjælper dig med at styre din kost og motion for gode generelle sundhed.

Vægttab grundlæggende

Den nederste linje, når det kommer til vægttab er at brænde flere kalorier end du indtager. Det betyder, at hvis du fylder op på højt kalorieindhold fødevarer, du skal modvirke din kost med nok øvelse til at oprette en kalorie underskud, eller du vil begynde at sætte på pounds. Øvelse bør altid være en del af en sund livsstil, men at vælge sunde fødevarer over højt kalorieindhold ones er en bedre måde at beskytte dit helbred og holde din vægt på en ønskede nummer.

Farer

Den usunde vægtøgning, der opstår, når du fylder op på højt kalorieindhold fødevarer og undgå udøvelse er forbundet med mange helbredsproblemer. Overvægt øger din risiko for hjertesygdom, Type 2 diabetes, knoglelidelser og kræft, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Alle disse spørgsmål forstyrre et sundt liv og kan endda resultere i en tidlig død. Fylde op på junkfood også begrænser din ernæringsmæssige indtag, som kan forårsage en række problemer, herunder anæmi, mangel på energi, sænket immunitet og muskel- og knogle lidelser. Regelmæssig motion styrer også humør og søvn, så springer det kan blande sig med dine følelser og mængden af kvalitet resten du får.

Motion anbefalinger

Forståelse af, hvor meget motion er sundt kan hjælpe dig med at passe det ind i din livsstil. Når du ved, hvor vigtigt regelmæssig kondition er, det er nemmere at sætte det øverst på din prioriterede liste. Centers for Disease Control og forebyggelse anbefaler at få mindst 150 minutter af moderat intensitet øvelse hver uge. Ved denne intensitet bliver du let forpustet, men stadig i stand til at føre en samtale. Cykling, gåture, jogging, svømning og spille holdsport er gode muligheder. Hvis du har problemer med at montere den i, havearbejde og husarbejde også tæller så længe du bor i et moderat tempo i mindst 10-15 minutter ad gangen.

Kost anbefalinger

En sund kost, der består af en række fødevarer fra hver fødevaregruppe er en effektiv måde at holde din kalorieindtag under kontrol. Kombineret med en regelmæssig træning tidsplan, kan en afbalanceret kost hjælpe dig med at modvirke de negative konsekvenser af en tidligere stillesiddende livsstil og dårlig kost. Spise en bred vifte af fuldkorn, frugt, grøntsager, magert protein og fedtfattig mejeri fødevarer til at dække dine ernæringsmæssige behov, og holde dig fra at overdrive det på kalorier. Lejlighedsvis splurge eller fridag fra motion ikke vil hindre dine mål, men gør det til en regelmæssig vane vil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com