Hvad forårsager åndenød hos ældre mennesker?

10/06/2013 by admin

dahealth.hao490.com | 520: webserver returnerer en ukendt fejl

Fejl 520 Ray ID: 23ccf010811f21b6 • 2015-10-29 06:48:57 UTC

Webserveren returnerer en ukendt fejl

Du

Browser

Arbejder

Newark

CloudFlare

Arbejder

dahealth.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Der er en ukendt tilslutningsproblemet mellem CloudFlare og oprindelse webserver. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Der er et spørgsmål mellem Cloudflare's cache og webserveren oprindelse. CloudFlare overvåger for disse fejl og undersøger automatisk årsagen. For at bidrage til at støtte undersøgelsen, kan du trække det tilsvarende fejllog fra webserveren og indsende det vores supportteam. Vedlæg Ray-ID (som er i bunden af denne fejlside). Yderligere fejlfindingsressourcer
.

CloudFlare Ray-ID: 23ccf010811f21b6 • Din IP: 168.235.67.54 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Åndenød er en tilstand, hvor en person har svært ved at trække vejret, og kan føles som om han ved at blive kvalt. Ældre opleve denne betingelse for en række årsager, der omfatter aldring og sygdom.

Hjertet

Aldring medfører fysiologiske ændringer i hjertet. Nogle af disse ændringer omfatter stivhed af hjerteklapperne og fortykkelse af hjertet. På grund af disse ændringer, hjertet kan ikke pumpe nok iltet blod til resten af kroppen, og patienten kan udvikle hypoxæmi, der forårsager åndenød.

Blodkar

Som en individuel aldre bliver blodkar smallere på grund af manglende elasticitet. Arterierne, der fører til hjertet kan også blive blokeret af ophobning af plak. Denne betingelse hæmmer blodtilførslen til organer, som kan manifestere sig som åndenød.

Lungerne

Med normal aldring, luftvejene reducere i størrelse, og lungerne bliver stive og mindre elastiske. Disse ændringer medføre i lungerne til at holde mindre luft, hvilket betyder, at mindre ilt er tilgængeligt for kroppen, og åndenød kan forekomme.

Fedme

Ældre personer, der er overvægtige eller fede kan have vejrtrækningsbesvær og opleve åndenød. Fedme nedsætter lungerne evne til at udvide og øger kroppens behov for ilt. Åndenød opstår, fordi lungerne ikke kan imødekomme ilt kroppen på grund af fedme.

Lungeinfektioner

Når en person bliver ældre, behov musklerne for vejrtrækning få svagere. Ud over dette er cilia i luftvejene, der er ansvarlige for fejning ud slim og andre rester fra lungerne mindre funktionelle i den ældre voksne. Disse to betingelser kan forårsage ophobning af slim i lungerne, og sætte den ældre voksne i risiko for lungeinfektioner som lungebetændelse, som kan forårsage åndenød, blandt andre symptomer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com