Hvad er behandlingerne af Hypertensive krise?

11/02/2013 by admin

Hypertensive krise er en livstruende tilstand, som kræver øjeblikkelig lægehjælp. Denne akut tilstand kan eller kan ikke ledsages af andre tegn og symptomer. I mangel af andre symptomer udover spike i blodtryk, kan hypertensive krise være en lydløs dræber, forårsager slagtilfælde, hjertesvigt og nyresvigt.

Grundlæggende

Tilstanden af hypertensive krise er identificeret som et blodtryk læsning af mere end 180/110, eller et Diastolisk blodtryk læsning (nederste tal i en læsning) 120 derover.

Det er ikke blodtrykket læse alene som gør en episode hypertensive krise, men også potentialet for organskader eller fejl, som kun en læge kan afgøre.

Symptomer

Udover den forhøjede blodtryk læsning, kan personen oplever en hypertensive krise have hovedpine, blodige næse, forvirring, synsforstyrrelser, angst, åndenød, hævelse i fødderne, ankler eller svaghed, ifølge Cleveland Clinic.

Forekomsten

Oplysningerne i New England Journal of Medicine og fra Cleveland Clinic vedrører, mindre end 1 procent af folk med forhøjet blodtryk nogensinde opleve en hypertensive krise. Det ses hyppigst hos personer, der ikke har kompatibel med deres antihypertension behandling, har ikke tidligere været diagnosticeret med hypertension, eller deres hypertension er under dårlig medicinsk kontrol.

Behandling

Behandling for en hypertensive krise skal være udført af medicinske fagfolk.

Henblik på indledende behandling, er som skitseret af Dr. Donald Vidt af Cleveland Clinic, ikke at straks bringe blodtrykket læsning til normale niveauer, men at falde blodtryk gradvist til niveauer 20 til 25 procent lavere end de forhøjede blodtryk.

Behandling sker på denne måde for ikke at fremhæve kroppen for hurtigt eller kraftigt fordi interne processer allerede er begyndt at forsøge at klare det forhøjede blodtryk. For hurtig et fald i blodtrykket kan resultere i nedsat blodgennemstrømning til et eller flere organer.

Behandling for hypertensive krise kan være oral medicin eller intravenøs medicin. Personen kan optages til intensivafdelingen på hospitalet i tæt observation.

Mange mennesker med ukompliceret hypertensive krise (ingen organskader) kan behandles i skadestuen på hospitalet og udgivet efter behandling har været succesfulde i at sænke blodtrykket og en periode med observation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com