Sådan opbevarer Bee Pollen

10/28/2013 by admin

Sådan opbevarer Bee Pollen

Mennesker bruger bee pollen som en energi-opreklamering, styrke stigende supplement og middel for en række andre betingelser. Biavlerne gemme og bruge pollen som en proteinkilde for bier. I naturen gemme bier deres pollen i honeycomb celler, hvor det gærer med mælkesyrebakterier og bevarer den pollen ernæringsmæssige indhold. Mennesker skal bruge andre metoder til at bevare næringsstoffer i pollen, som er tilgængelig på helsekost butikker i kapsel, tablet, fløde, gelé, flydende, pulver og rå form.

Instruktioner

• Vælg kommercielle bee pollen kosttilskud, der har været opbevaret i en fryser eller køleskab i mørke glas eller plastbeholdere. Kolde temperaturer bremse den degenerative proces i bee pollen næringsstoffer, og mørke containere forhindre lys fra gennemtrængende beholderen og nedværdigende pollen. Hvis indsamling frisk pollen, placere den i et mørkt glas eller plastikbeholder og luk låget stramt. Indsamle eller købe en lille mængde af pollen ad gangen, fordi det er bedst at forbruge det så hurtigt som muligt.

• Gemme objektbeholderen pollen i fryser eller køleskab. Butik gelé, gel, creme og andre flydende former i køleskab til at holde dem køligt men brugbar. Gemme fast form i fryseren.

• Indtager kosttilskud eller feed pollen til bier hurtigst muligt. Jo længere du gemme pollen, de flere næringsstoffer vil gå tabt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com