Den bedste terapi Model til brug med børn

04/06/2010 by admin

En række prøvelser og lidelser kan plaget børn og forvirre forældre. Børn, der i første omgang til stede med et problem ofte har flere spørgsmål. Den bedste terapi model vil afhænge af flere faktorer, herunder karakteren af problemet, underliggende og medvirkende årsager til problemet, barnets alder, disponible ressourcer og kapacitet af forældrene til at deltage effektivt i terapi. På grund af disse komplikationer, progressive, multidisiplinary, kan multimodal behandling model være den mest effektive.

Identificere problemerne

Bruge en mulitimodal tilgang til vurdering for at identificere problemer med potentielt relevante behandling tidligt. Første, vurdere, hvad de primære symptomer og problemer. Indledende screening bør kaste et bredt net. For eksempel, hvis et barn præsenterer med adfærdsproblemer i skolen, vurdere tilstedeværelsen af kognitiv, udviklingsmæssig, attentional, humør og tankeforstyrrelser.

En forælder kan starte denne proces. Massachusetts General Hospital giver adgang til online screening værktøjer---nogle gratis og nogle ikke---på Massgeneral.org, hvor der kan bruges til at identificere forskellige typer af psykiske lidelser, der kan bidrage til at præsentere problem. Bruge disse instrumenter til at fremhæve spørgsmål at drøfte med dit barns primære læge.

På grund af kompleksiteten af mentale og adfærdsmæssige sundhedsmæssige problemer er det bedst at inddrage en læge tidligt i processen. Familie læge bør vurdere og udelukke eventuelle medicinske tilstande, såsom stofskiftelidelser, ernæringsmæssige mangler, miljømæssige allergier, fødevarefølsomheder og luftveje, hjerte eller Endokrinologiske lidelser, der kan forårsage adfærdsmæssige, kognitive og følelsesmæssige problemer.

Prøv indledende løsninger

Bruge online-ressourcer, familie, skole og lægens råd under din indledende passerer på afhjælpning dit barns problemer. Hvis problemerne ikke bliver bedre til din tilfredshed, er det tid til at finpudse diagnosen og eskalere behandling. Det er tid til at ansætte en mental sundhedsprofessionel.

Nogle websites, såsom, NIMH.org beskriver forskellige behandling modeller og foreslår, at visse metoder er mere effektive med visse problemer. For eksempel, kognitiv adfærdsterapi (CBT), en terapi, der fokuserer på at ændre holdninger og overbevisninger af patienten, anses for at være effektiv til behandling af angst og depression hos ældre børn og unge men bliver mindre effektiv til behandling af adfærd og lære problemer på grund af autisme eller læring lidelser. I tidlige stadier, når diagnostik og behandling spørgsmål er stadig ved at blive undersøgt, er det ikke nødvendigt at opsøge en bestemt "smag" af behandling. De fleste udbydere er eklektisk og variere deres behandling baseret på præsenterer problemet. Hvad er mest vigtigt er at finde en psykolog eller terapeut, der er kompetente og uddannede til at diagnosticere og behandle børn. Hvis du har tillid til diagnosen, derefter finde en udbyder, der har erfaring med hensyn til behandling.

Udvide behandling

Ældre børn og unge ofte vil sige ting til en rådgiver eller en terapeut, som de ikke siger til deres forældre. Individuel terapi kan hjælpe børn ser på sig selv, deres problemer og mulige løsninger på en ny måde. Styrken og karakteren af den terapeutiske relation, der danner mellem et barn og terapeut er mere kritisk end behandling provideren beskæftiger type. Gør dit barn som og har tillid til terapeuten? Gør terapi synes at hjælpe? Disse spørgsmål er vigtigere end hvorvidt terapeuten praksis CBT, adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi, interpersonelle terapi eller psykodynamiske terapi.

Det er altid vigtigt, og især når yngre børn er involveret, at udvide behandling i det sociale miljø. Familieterapi, tillægsbehandling med forældre og andre pårørende og forældre træning alle øge styrken og effektiviteten af behandling. Disse terapier rekruttere forældre og familie i den terapeutiske proces. Barnet får ikke bare terapi en time om ugen men får forældre-implementerede interventioner i hele dagen hver dag.

Hvis problemerne fortsætter, skal barnets læge eller en psykiater udføre en medicin evaluering. Disse udbydere bruger medicin til at målrette biokemiske ubalancer, der forårsager eller opretholde følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer. En bred vifte af medicin er godkendt af Food and Drug Administration og evalueret af det nationale Institut for Mental sundhed til at være effektiv til behandling af specifikke psykiske problemer hos børn og unge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com