Hvad er årsagerne til strækmærker fra en fødsel kontrol skud?

03/03/2010 by admin

Når du vælger for at tage en prævention, risikerer du at udvikle strækmærker. Enhver medicin, der ændrer og påvirker din hormoner kan forårsage disse pletter. Kombinationen af hormoner og hurtig vægtøgning kan også resultere i strækmærker.

Hvad sker der

Strækmærker opstår, når huden strækker sig og bindevæv i dermis eller dyb hud lag, bryder ned. De skyldes tabet af elastin og kollagen, begge nødvendige for smidig og elastisk hud proteiner. Et strækmærke starter som regel rød eller lilla og rejst fra den omkringliggende hud. Et strækmærke hævet linjer er et resultat af brud på mikro blodkar og efterfølgende blødning. Strækmærker generelt fade over tid og vende i skinnende, sølvfarvede eller hvide striber.

Glukokortikoid

Depo Provera fødselskontrol skud og en anden skudt kendt som Diane 35 eller Dianette indeholder hormoner, der kan forårsage strækmærker vises. Disse former for prævention resultere i brud på den dermale lag. Steroider og enhver medicin, der beder om produktion af glukokortikoid hormoner kan også føre til dannelsen af strækmærker. Jo mere elastisk din hud, jo mindre sandsynligt du er at udvikle stretch varemærker. Når den mister elasticitet på grund af særlig medicin og en forøgelse af glukokortikoid hormoner, vil dele af din hud trække fra hinanden, hvilket fører til strækmærker.

Udvikle

Til tider kan det synes som om strækmærker vises natten, selv om dette ikke er tilfældet. Det tager dem et stykke tid at udvikle i dermis og derefter gøre deres vej til overfladen af huden, når du er i stand til at se dem.

Andre årsager

Fødsel kontrolmetoder der indeholder hormoner kan undertiden årsager kvinder til at tage på i vægt, som kan strække huden, og til gengæld medføre strækmærker. Du kan mærke strækmærker på dine bryster, når du tager prævention, fordi hormonerne forårsage brystvæv at udvide.

Forhøre sig

Hvis du overvejer hormonel prævention, herunder skud, spørge om forholdet mellem hormoner i den særlige metode, du overvejer. Færre hormoner kan mindske stigningen i brystvæv og mindske indvirkningen på hudens elasticitet, som mindsker risikoen for, at dit brystvæv eller generelle vægt stiger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com