Naturlige helbredelsesmetoder for sænkning & forebyggelse højt blodsukker

01/09/2013 by admin

Kronisk højt blodsukker kan resultere i forskellige sundhedsmæssige problemer, fra dehydrering til blindhed. For at forebygge eller sænke højt blodsukker, kan du erstatte komplekse kulhydrater for simple kulhydrater, kombinere fødevarer til at sænke den samlede effekt på dit blodsukker og motion.

Kulhydrater

Kulhydrater omdannes til sukker under fordøjelsesprocessen og bruges til at skabe energi til dine aktiviteter. Der er to typer af kulhydrater, og kategorien de falder i afhænger af, hvor hurtigt de er fordøjet og omdannes til glukose, som bruges af dine celler til energi. Simple kulhydrater som sukker eller raffineret hvidt brød, omdannes til glukose hurtigt, som forårsager dit blodsukker til at stige hurtigt. Hele korn brød og andre komplekse kulhydrater, er et bedre valg for at forebygge højt blodsukker, da de tager længere tid at omdannes til glukose.

Kombinere fødevarer

Spise andre fødevarer med kulhydrater hjælper til at bremse processen med at omdanne kulhydrater til glukose. Især langsom fødevarer, der indeholder protein og fedt fordøjelsen af kulhydrater og resulterer i en langsommere stigning i blodsukkeret. Hvis du kombinerer en håndfuld nødder, som indeholder både protein og fedt, med en højere carb fødevarer såsom frugt, vil du opleve en mere gradvis stigning i blodsukkeret.

Motion

Ensartet og moderat motion fordele alle med højt blodsukker af resulterer i en vis grad af vægttab, som hjælper kroppen regulere krop alle processer mere effektivt. Derudover hjælper motion personer, som har højt blodsukker som følge af insulinresistens. Insulinresistens er en tilstand, hvor celler i kroppen ikke svarer korrekt på insulin og har brug for mere insulin end normalt for at muliggøre glukose ind i cellen. Motion øger insulinfølsomheden, tillader din krop at bruge sukkeret i blodet mere effektivt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com