Hvad slags ansigtsmaske anbefales?

09/17/2016 by admin

Hvad slags ansigtsmaske anbefales?

Forskellige typer af ansigtsmasker er tilgængelige for forskellige anvendelser; typen maske passende for dig afhænger af dine behov. Ansigtsmasker er tilgængelige for hudens sundhed, forebyggelse, sikkerhed og sport. Hver af disse kategorier har sin egen anbefalede ansigtsmaske baseret på visse egenskaber, som gør det nemmere at bruge.

Sund hud

Ansigtsmasker for hudens sundhed behandle forskellige hudsygdomme eller trængsler; typen maske anbefales til din hud sundhed afhænger af hvad du behandler. For eksempel, anbefales en ansigtsmaske, der indeholder honning til personer med tør hud, som honning hjælper huden bevarer fugten. Mennesker med fedtet hud skal bruge masker med æggehvide, som strammer op porer. Ansigtsmasker med olivenolie eller te anbefales til dem, der søger en anti-aging behandling, som disse ingredienser bevarer fugten og indeholder antioxidanter, som stimulerer hudens regenerering.

Sygdom forebyggelse masker

Disse ansigtsmasker filtrere luften, du indånder for at fjerne bittesmå partikler, herunder partikler, der bærer luftbårne sygdomme. Ansigtsmasker har været brugt under influenza og H1N1 udbrud som en forebyggende foranstaltning til at forhindre spredning af disse meget overførbare sygdomme. Åndedrætsværn-type masker, såsom N95 respirator, er de bedste masker til brug for forebyggelse af spredning af sygdomme, som de passer mere sikkert at dit ansigt end standard kirurgiske masker, så at de fleste af den luft du indånder kommer igennem den tunge filter.

Sports masker

Ansigtsmasker er brugt i sportsgrene som snowboarding, ski og motocross for at forhindre vinden brænde og andre ansigts skader forårsaget af høj hastighed eller lave temperaturer. Disse face masker komme med en række forskellige dækning muligheder og i mange forskellige materialer. Masker lavet af neopren er generelt anbefales til sport skik, da det er et stærkt, holdbart materiale, der fastholder sin fleksibilitet ved lave temperaturer. Masker, der dækker næse og mund er også anbefalet, som de beskytter sne, støv og snavs fra at komme ind i din næse og mund.

Sikkerhed masker

Sikkerhed masker er face masker designet til brug på byggepladser, under ombygning i hjemmet og i butikker og studios, når der er en stor mængde af fint støv og snavs. N95 respirator, også bruges til sygdomsforebyggelse, er egnet til filtrering af støv og snavs, forhindrer det i at indtaste din næse, mund og lunger. Disse masker er formet til at passe sikkert over din næse og mund, så at ingen partikler kan komme ind gennem siderne eller toppen af masken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com