Hjemmelavet middel mod tørre hænder

03/09/2010 by admin

Tør hud, lægeligt kaldes xerosis, er ikke en alvorlig medicinsk tilstand, ifølge Mayo Clinic. Tørre hænder kan, dog, ser grimme og føler kløende og ubehageligt. Hvis din tørre hud ikke er alvorlige nok til at se en hudlæge, kan du fugter dine hænder og minimere ubehag på grund af tør hud med elementer fra rundt omkring i huset. I stedet for afskalning ud penge til receptpligtige cremer og dyre lægebesøg, helbrede din tørre hud i hjemmet til en brøkdel af prisen.

Badning og brusebad

Selvom det kan føles godt at køre varmt vand over dine tørre hænder, er brusebad i varmt vand så hurtigt som muligt den bedste måde at forhindre, at din hud tørrer ud. Iblødsætning dine hænder i et varmt badekar eller ellers udsætter dine hænder til høje vandtemperaturer vil fjerne fugt fra din hud og gør det føles mere kløende og ubehageligt.

Nogle sæber, især dem, der indeholder parfume eller alkohol, kan tørre og irritere hud på hænderne. Brug en mild sæbe, der er noncomedogenic eller har tilføjet fedtstoffer og olier som Duen eller Neutrogena, siger Mayo Clinic. Du kan lave din egen mild, duft-fri sæbe ved at kombinere en lille mængde af sødmælk med en smelte og hæld glycerin sæbe sammensatte, som du kan købe på et håndværk butik. Smelte glycerin sammensatte i mikrobølgeovn, så hæld i mælken og blandes grundigt. Når blandingen køler, pop sæben ud af bunden af skålen. Brug denne sæbe i bruseren som en hjemmelavet, duft-fri alternativ til store-købte produkter.

Fugtgivende

Efter brusebad, fugte huden på hænderne umiddelbart efter knap klappede dem med et håndklæde. Dette vil give nogle af vand fra bruser til at absorbere ind i din hud i stedet fordamper straks. Undgå at bruge fugtighedscreme med dufte og vælge en tyk, hudlæge anbefalede lotion i stedet. Anvende lotion rundhåndet og så ofte som nødvendigt.

Om natten og i andre situationer, når du er i stand til at bruge lotion hver par timer, anvendelse babyolie på hænderne for langvarig beskyttelse. En lille dab går en lang vej, og for meget babyolie kan gøre din hud føler smattet.

Livsstilsændringer

Bruge en luftfugter for at fugte din hud natten over. Tørre betingelser kan forårsage huden på hænderne tørre, og hvis dit soveværelse har tør luft, du er berøve hænderne fra fugt til otte timer om natten. Luften kan blive endnu mere tørt om vinteren.

Hvis du ikke har en luftfugter og du har et badeværelse i nærheden af dit soveværelse, åbne døre for både værelser og drej badekar hane så varmt som muligt. Sæt badekarret og tænd for vandet fra når karret er helt fyldt. Steam vil fylde begge værelser, hvilket bringer fugt i luften.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com