Etisk beslutningstagning for Hospice pleje

09/15/2012 by admin

Hospice pleje er pleje til livets afslutning. Det er ikke, hvor man går hen til genoprette eller helbrede en sygdom, der er helbredes eller behandles. Det er, hvor en person kan finde pleje og komfort til slutningen af hans liv. Beslutningen om at placere en familiemedlemmer i hospice rejser etiske spørgsmål, hvilket gør beslutningen om beslutningen vanskeligt. I sidste ende, patientens behov bør drive beslutningen.

Hvornår skal du indtaste Hospice pleje

Hvis nogen har en terminal sygdom som kræft, og den eneste hjælp en læge eller hospital kan levere er at holde personen i respirator, kan så hospice være en god mulighed. Det eneste, der kan ske for din elskede i et hospital kan have en vejrtrækning rør indsat for at holde hende i live. Hvis han eller du og din familie ikke ønsker denne form for invasive pleje og læger fortælle dig, at selv med denne behandling, der nærmer sig slutningen af livet, så er det tid til at overveje et hospice program. Dog kan du har personlige overbevisninger eller religiøse overbevisning at faktor i denne beslutning. Etisk, kan det synes, at den bedste måde at nærme sig denne beslutning er med et øje mod hvem din elskede er, og hvordan hun føler om livet. Langvarig pleje på et plejehjem eller in-home pleje er en indstilling, der undertiden får et lignende resultat at hospice pleje. Du bør overveje den person, hvis pleje er i balance. Hvordan ønsker hun at tilbringe sine sidste dage? Tror du, hun har vil alle mulige heroiske foranstaltninger truffet for at holde hende i live på trods af livskvaliteten, hun vil have? Din etiske værdier bør være blandet med hvad du ved om personen, og hvad er vigtigt for hende.

Hvad sker der på et Hospice?

Du vælger ikke at give op på din elskede ved at vælge hospice. Hvis en patient synes at være klarer sig bedre, vil hospice embedsmænd anbefale, at han vender tilbage til et hospital for yderligere behandling. Normalt, er en person optaget til hospice længere end en fem eller seks uger. Hvis han stadig er i live efter tidspunktet, vil personalet gennemgå med dig mulighederne. Det primære formål med hospice er "palliativ pleje." Din elskede en vil blive behandlet med uanset narkotika skal han være så behageligt som muligt for uanset hvor længe han lever. Der bliver ingen behandling, såsom kemoterapi, der er ordineret til at helbrede nogen af deres sygdom.

Fra et etisk perspektiv skal du overveje at tillade en læge til at gøre alt, hvad han kan for at behandle en sygdom, indtil det ikke kan sætte i remission eller helbredes. Din etiske beslutning måske overvejer om at godkende en behandling hvis resultatet ville være "mirakuløse" eller en velsignelse. Hvis du føler på denne måde, kan du vente og spille muligheder in-home pleje eller sygepleje hjemmeplejen. Tage din elskede ens udtalelser fuld højde. Sagde han altid han aldrig ønskede at ende i et plejehjem? Sagde han sin tro ville diktere, da det var det rigtige tidspunkt til at dø og bør der træffes enhver foranstaltning, som indtil da? Men når en læge fortæller dig, at din elskede er på det punkt, hvor døden er nært forestående, kan du overveje typen pleje til din elskede er sidste uger eller dage. Hospice personale vil gøre, hvad den kan for at gøre en patient komfortable, herunder fodring og vaske ham og sikre, at hans fysiske behov er opfyldt.

Hvem bestemmer i sidste ende?

Hvis din elskede er under 18 år, er det op til forældrene at beslutte. Hvis nogen er gift, har hendes ægtefælle den endelige afgørelse. Men hvis nogen er enke eller fraskilt og har vokset børn, Tænk om en fuldmagt til et af børnene, så det kan, i sidste ende være hans beslutning. Og da nogen ind i hospice er normalt advare og kan endda være meget i afgift, kan hun være den, der beslutter. Når du lå nærmere klart og rent at der ringe sandsynlighed for, at en person vil nogensinde komme til at være slags hele person han ønsker at være, hospice er en måde at pleje din elskede i slutningen af sit liv.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com