Ibuprofin effekt

08/27/2012 by admin

Ibuprofin effekt

Ibuprofen er en over-the-counter medicin anvendes til behandling af mindre symptomer som ømhed og smerter. Det er en NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler), der reducerer smerte ved at sænke antallet af hormoner i den menneskelige krop, der er ansvarlig for ømhed, smerter og betændelse. Disse er ubehageligt betingelser for Lidende og kan hæmme recovery. Ibuprofen har positive virkninger, der kan reducere dette ubehag, men har sin andel af negative bivirkninger.

Smerter reduktionsgear

En større positiv bivirkning af ibuprofen er dens evne til at reducere en række mindre smerter i kroppen. Disse omfatter hovedpine, ondt i ryggen, menstruationssmerter og smerter i almindelighed, ikke der er alvorlige. Tandpine kan være maskeret med ibuprofen, og højere doser gives normalt til patienter, der har haft deres visdom tænder fjernet. En højere dosering kan bruges på andre kirurgi patienter samt, afhængigt af proceduren og medicin patienten i øjeblikket tager. Ibuprofen kan maskere smerte, indtil kroppen har haft tid til at helbrede. Mindre smerter, hovedpine og menstruationssmerter, kan afhjælpes ved at tage stoffet og vende tilbage ikke selv efter effekterne har slidt off.

Feber og kolde reduktionsgear

Ibuprofen kan reducere koldt og feber symptomer samt. Disse er begge positive virkninger af stoffet, så syg person tid til at få resten de skal kæmpe mod kulden. Ibuprofen kan bryde en høj feber. Feber venstre ubehandlet kan fortsætte med at stige til farlig eller endda skadelig temperaturer. Smerter-maskering virkningerne af ibuprofen give en syg person mere energi til at tage sig af sig selv ved at dække op smerten i korte perioder. Det er vigtigt at bemærke, at ibuprofen behandler ikke kulden, selv, det blot reducerer effekterne midlertidigt.

Kortsigtede bivirkninger

Ingen medicin er uden bivirkninger, men. Mens ibuprofen kan skabe gode bivirkninger, kan det også forårsage negative kort - og langsigtede bivirkninger i både hyppige og sjældne brugere. De kortsigtede bivirkninger af ibuprofen omfatter hovedpine, udslæt, ringende ører, føle sig svimmel eller døsig og halsbrand. Andre kortsigtede bivirkninger relateret til maven kan forekomme. Disse omfatter kvalme, diarré eller forstoppelse, sammen med smerter. Ibuprofen kan også forårsage overdreven blødning, modtager du en klippe eller skade.

Langsigtede bivirkninger

Dem, der tager ibuprofen i lang tid bringer sig selv i fare for mere komplicerede og farlige problemer. De største risici omfatter hjerte, kredsløb og maveproblemer. Din risiko for at få et hjerteanfald eller et slagtilfælde i dit liv er rejst ved at tage denne medicin. Maveproblemer omfatter blødning eller et hul, der danner i maven foring over tid. Selv hvis du har taget ibuprofen i årevis, kan disse problemer opstå med eller uden forudgående bivirkninger. At tage mere end den anbefalede dosis øger sandsynligheden for maveproblemer, mens ved hjælp af alkohol med denne medicin øger dine chancer for blødning i maven.

Alvorlige bivirkninger

Mens langsigtede bivirkninger er alvorlige og kan kræve lægehjælp, er der andre advarselstegn at holde øje med. Hvis disse symptomer opstår, mens du tager ibuprofen, bør du stoppe med at tage det og gå til en skadestue. Disse omfatter allergiske reaktioner, som er karakteriseret ved hævelse af ansigt, mund eller hals, sammen med enhver form for brystet smerter eller problemer med vejrtrækningen. Finde blod i din afføring eller hvornår du hoste er et tegn, at behandling er nødvendig. Symptomer, der ikke går væk, som konstant hovedpine eller feber, kræver en læges opmærksomhed. Søg akut behandling, hvis symptomerne er alvorlige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com