Hvad er en C Arm Xray maskine bruges til?

09/27/2012 by admin

Mange fremskridt inden for medicinsk teknologi har medvirket til at gøre procedurerne mindre indgribende og mere komfortable for patienterne. C-Arm X-ray enhed, som blev introduceret i 1955 af C-Armsby Philips. er et eksempel på denne avancement, og gør det muligt for læger og patienter til at se resultater på mindre tid.

Design

"C-Arm" er et navn givet til specialiserede X-ray imaging maskiner, på grund af deres særlige arced semi-cirkulært design. C-våben bruger x-stråler for billedbehandling, men er designet til at arbejde med lavere mængder af eksponering.

Fordele

C-Arm x-ray maskiner bruger intensifiers at forstørrer aflæsninger. Dette giver mulighed for lavere mængder af røntgenstråler til at blive brugt, og resultaterne i mindre stråling for patienter og sundhedsprofessionelle.

Applikationer

C-Arm-maskiner er ofte mindre end traditionelle enheder og kan bruges i mere lukkede rum. Denne størrelse fordel kan også applikationer såsom mobile screening værelser.

Kapaciteter

C-Arm imaging udstyr er i stand til at tilpasses til forskellige indstillinger afhængigt af programmet. Det betyder at X-ray eksponering kan finjusteres, og resulterer i lavere strålingsniveauer.

Komfort

Ved at være små og justerbar, tilbyde C-Arm enheder øget patientens komfort i forhold til traditionelle modeller. Denne minimalt invasiv giver også mulighed for hurtigere diagnose og behandling af patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com