Hvordan man laver Gin gennemblødt rosiner

08/23/2012 by admin

Hvordan man laver Gin gennemblødt rosiner

Gin gennemblødt rosiner er en gammel tid husråd for at aflaste arthritis smerte. Theresa Kerry, hustru til præsidentkandidat John Kerry, kom under beskydning om kampagnen sporet i 2004 da hun kaldt gin gennemblødt rosiner 'yderst effektivt' som et middel mod gigt.

Så gin gennemblødt rosiner? Hvor slemt kan de være?! Selv hvis de ikke hjælper, vil du have det sjovt gnave 9 (præcis 9) ad gangen.

Instruktioner

Køb en kasse med gyldne rosiner

For nogle grunde (og ingen kan virkelig komme med den præcise årsag) gyldne rosiner er eneste rosinerne, der arbejder for gin gennemblødt rosin gigt retsmidler. Gå figur. Anyway, købe en kasse med gyldne rosiner - de kan hedde hvide rosiner afhængigt af hvor du bor.

Tømme de gyldne rosiner i en flad skål og dæk med gin

For at gøre gin gennemblødt rosiner, godt, tømme boksen rosiner i en flad skål og dæk med gin - lige netop dække dem. Bemærk: Jeg varmt anbefale at bruge en god, jævn mærke af gin som de måske så godt smager godt...

Lad de hvide rosiner i blød og vil ikke forstyrres i 11-14 dage indtil gin er fordampet. Når gin er fordampet, er de klar til at spise!

Spise 9 gin gennemblødt rosiner (præcis 9...) en dag

Jeg kan personligt godt lide disse små ting så mere end 9 er pludrede ad gangen. Jeg kan ikke sværger dig at de lindre min lille gigt smerter, men jeg kan garantere, at de gør mig gladere! Om det er en placebo-effekt eller ej, jeg rigtig pleje ikke - du kan heller ikke...

Tips & advarsler

  • Hvis du er på medicin, ikke Spis gin gennemblødt rosiner, medmindre du tjekke med din læge.
  • Hvis du er en inddrive alkoholiker, Spis ikke gin gennemblødt rosiner!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com