Hvordan sammenligne kvaliteten sygesikring planer

08/12/2012 by admin

Hvordan sammenligne kvaliteten sygesikring planer

Efter at forske flere sygesikring planer, har du indsnævret det ned til et par. Nu er det tid til at træffe den endelige beslutning. Sammenligne de forskellige planer vil tage en smule forskning og spørge dig selv om hvilke fordele er vigtigst for dig. Du har et par muligheder for at holde dine omkostninger nede og stadig få kvalitet sygesikring.

Instruktioner

• Tjek, om planen er en HMO eller PPO. Offentlige posttjenester tilbyder dig mulighed for at vælge en læge uden for den politiske netværk, men du vil betale mere for denne læge. HMOs kræver, at du vælger en læge fra sin liste over medicinsk udbydere.

• Spørg hvis planen giver adgang til specialister. Dette er vigtigt, hvis din familie ser specialister til at opfylde sin medicinske behov på en regelmæssig basis. Nogle planer, selv om god samlet set giver ikke så meget specialiserede kontor besøg eller service dækning som andre. Finde ud af, hvis planen tilbyder god dækning for specialister, du har brug for, såsom kiropraktorer. Alternativ birthing center og udbyder dækning er en anden type specialitet, som kan være vigtigt for dig, hvis du planlægger en familie og ikke ønsker at føde i en traditionel Hospital.

• Kig på out-of-pocket udgifter. Se, hvis de er mere eller mindre end den månedlige præmie vil du betale for hver enkelt plan. Unge og raske mennesker måske ønsker at betale lavere månedlige præmier til gengæld betale højere out-of-pocket omkostninger, når de besøger lægen. Omfattende dækning kan være vigtigere for dem, der går til lægen regelmæssigt og ønsker at betale højere månedlige præmier i stedet for højere out-of-pocket udgifter.

• Spørg hvad hver plan betyder når der står "akut lægehjælp." Hver forsikringspolice fastsætte, hvor meget det vil dække hvis du skal bruge nødsituation tjenester. Du kan være begrænset til en bestemt hospital, og det kan ikke give dækning for en nødsituation, bare fordi du følte det nødvendigt at gå til skadestuen. En officiel nødhjælp diagnose fra en læge kan være nødvendigt, før dækningen vil starte med nogle sygesikring planer.

• Finde ud af hvor meget du vil have til at betale hvert år på planerne før forsikringen begynder at dække dig. Spørg hvad tjenester anvender mod din fradragsberettigede, når du bruger dem, og hvis der er en menneskealder eller årlige grænse for, hvad forsikringen skal betale for.

• Undersøg planer recept dækning. Se på, om hver enkelt plan omfatter generiske lægemidler, hvis medicin du bruger regelmæssigt er omfattet, og hvad copay eller procentdel af hver recept vil du skulle betale for dig selv.

• Kontrollér med Better Business Bureau og din tilstands forsikring kommissæren at se hvis klager indgivet mod nogen af de forsikringsselskaber, du overvejer. Selv hvis et selskab tilbyder en kvalitetsplan, kan det ikke være værd penge til at købe planen, hvis kundeservice bag det er dårlig.

Tips & advarsler

  • En højere selvrisiko i stedet for højere månedlige præmier kan hjælpe dig med råd til de ekstra dækning, du vil, men med en lavere mængde til at betale hver måned.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com