Hvordan kan jeg tabe vægt efter tunge spise?

07/21/2012 by admin

Hvordan kan jeg tabe vægt efter tunge spise?

Alle overindulges og næ. Mange af os overdrive de fedtholdige fødevarer, især under ferier og ferier. Nummer hen til tabe efter overspisning er at gå tilbage til smart spise. Langsommere er bedre---give dig selv tid til at tabe sig blidt efter tunge spiser. Før du begynder at tabe sig, mentalt Forbered dig. Sørg for at dine mål er realistisk og at du ikke presser dig selv til at miste for meget for tidligt. Hvis du er kommet ud af en periode på tunge spise det vil tage kroppen et stykke tid at tilpasse sig til en sundere livsstil.

Instruktioner

• Skift dårlig mad valg til gode. Til morgenmad, holde sig væk fra sukkerholdig korn med lidt næringsværdi og opfedning brødprodukter. Øge din frugt indtag i morgen og give din krop vigtigt vitaminindhold, eller til at øge din protein med et æg eller nogle yoghurt. Aldrig springe morgenmad; ikke spise forvirrer din krop og gør det gemme de kalorier, du giver det til frokost som fedt.

• Prøv udøver første ting om morgenen, før du spiser, så din krop kan forbrænde fedt. Peter Hespel, en professor i øvelse fysiologi ved Universitet i Leuven i Belgien, siger at arbejde ud første ting øger din adrenalin og sænker din insulin. Motion hjælper dig med at tabe mere vægt end slankekure alene. Ud over at brænde kalorier, kan motion bekæmpe de cravings, der gjorde du spise for meget.

• Tag dig god tid over frokost i stedet spise på dit skrivebord eller stå op før farende tilbage for at arbejde. Hjælpe kroppen tilbagesøge for meget tung spise ved at foretage dig noget lys og sund at nyde ved middagstid. Undgå sukkerholdige snacks, der hæve dit blodsukker. Gøre din frokost hjemme og bringe det til kontoret hellere købe, at du undgår fristelsen til at glide tilbage i dårlige vaner. Prøv at lave fisk, eller pasta med masser af grøntsager eller en sprød frisk salat. Sidde og spise langsomt frem wolfing væk på dit skrivebord.

• Tilføje ekstra grøntsager til din middag for at sikre du får den anbefalede fem frugt og vegetabilsk portioner om dagen. Uanset hvad du gør, tilføje mindst to typer af grøntsager sammen, ikke herunder kartofler. Spise masser af bladgrøntsager grønne grøntsager som spinat, som er lav i kalorier og højt indhold af næringsstoffer, fremragende til vægttab.

• Hold øje med portionsstørrelser. Mange restauranter og fastfood leddene tjene store portioner, hvilket er grunden til så mange af os forkæle dig selv i tunge spise uden at indse, vi gør det, men du sandsynligvis behøver ikke at spise så meget for at tilfredsstille din sult.

• Snack klogt mellem måltider. Spise små mængder af sund mad mellem måltiderne holder dit blodsukker og hjælper dig med at undgå de cravings og sult kvaler, der fører til dårlig mad beslutninger. Holde nogle nødder, frø og frugter på hånden til at græsse på mellem måltider.

• Drikke mindst otte glas vand om dagen. Vand holder dig hydreret og er afgørende for god ernæring. Ofte når vi tror, vi er sultne, er vi faktisk tørstige, så hvis du drikker i stedet for at spise, kan du finde, du ikke er så sultne efter alle. Hvis du ikke nyde vand så komme ind i vane med at drikke urtete. De kan være meget velsmagende og indeholder ikke koffein, hvilket betyder, at du ikke vil opleve energi krak.

• Undgå alkohol. Alkohol er fuld af kalorier. Hvis du er seriøs omkring at tabe sig er det en god ide at stoppe eller skære ned på dit drikkeri. Vælge vin frem for øl og altid begrænse dig selv til et minimum.

Tips & advarsler

  • Ikke nægte dig selv alt. Livet er til at leve, så hvis du har en skive af fødselsdagskage eller et ekstra glas vin det ikke er verdens ende.
  • Hvis du glider op og gå tilbage til tung spise, ikke opgive håbet, blot starte din sunde livsstil igen og prøve en lidt sværere.
  • Undgå fad kostvaner. Mens de må ofte arbejde, plejer de så ved at sætte din krop ind i en midlertidig tilstand af chok, hvilket betyder, at du vil sætte alle vægten tilbage på, så snart du gå tilbage til normal spise. Fad kostvaner involverer ofte skære ud visse typer af fødevarer, som kan være dårligt for dit helbred. At tabe sig langsomt og fornuftigt har en meget bedre succesrate.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com