Hvordan til behandling af svær Depression

08/01/2012 by admin

Svær depression kan være overvældende og kan efterlade en person føler håbløs og nogle gange suicidale. Dog, ligesom mange andre medicinske tilstande, lidelsen kan behandles og forvaltes, og patienter kan helbrede og leve lykkelig, opfylder liv. Der er flere skridt du kan tage for at administrere din depression symptomer.

Instruktioner

• Søge terapi. Der er mange typer af behandlinger og typer af psykiske udbydere tilgængelige til behandling af depression. Mental sundhed fagfolk kan administrere psykoterapi, eller "tale" terapi sammen med alternative behandlinger som gruppeterapi, kunst og spille terapier, rekreative terapi og mere. Hvis du vil vide mere om de mange typer af "taler" behandlingsformer, besøg National Institute of Mental Healths hjemmeside.

• Lær om depression. Lige som med enhver medicinsk tilstand er det nyttigt at forstå sygdommen. Mayo Clinic beskriver depression som en sygdom, der "involverer krop og sind." Det effekter tænkning og fysisk adfærd og kan forårsage tristhed, håbløshed og selvmordstanker. Depression er ikke en sygdom, som folk kan helbrede på egen hånd.

• Øvelse. Mayo Clinic lauds også fordel af øvelse til at lindre symptomer på depression. Motion kan ændre hjernens aktivitet og følelser, og kan hjælpe med fysiske symptomer. Næsten alle typer af motion kan gavne depression patienter.

• Forbedre støttesystemer. Det hjælper til at lindre isolation og opbygge en gruppe af mennesker, der er forstående og støttende, ud over opsøger professionelle behandlinger. Hvis din support system mangler, kan du kigge efter formel støttegrupper i dit område eller find mindre formelle grupper som kirken eller bogklubber eller sportshold. Finde folk, der er ikke-fordømmende og gode lyttere.

• Overveje medicin. Mange læger og terapeuter anbefaler at kombinere medicin med andre behandlingsformer. Der er en bred vifte af medicin, der er ordineret for depression, hovedsagelig herunder adfærdsterapi. Læger kan kombinere forskellige typer af medicin eller kombinere dem med supplerende vitaminer.

Tips & advarsler

  • Et ønske om at skade eller dræbe dig selv eller andre bør ikke ledelsen alene. Hvis du har disse følelser, straks kontakte din læge eller en mental sundhedsprofessionel, eller kalde alarmtjenester.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com