Sinus hulrum sygdomme

12/22/2010 by admin

Menneskelige sinus hulrum vise sig for at være en akilleshæl i næsten alle på et tidspunkt, uanset deres sygehistorie. Ifølge Wrongdiagnoses.com, besøger 37 millioner mennesker hvert år deres læge for at klage over en række symptomer, der normalt indikerer en sinus infektion. Bihulebetændelse, den medicinske betegnelse for sinus infektioner, kan være irriterende og ubehageligt, men heldigvis for syge en bred vifte af retsmidler eksisterer for at hjælpe dem med at klare.

Anatomi

Paranasal sinus hulrum er en serie af forbundne kamre, der hviler over næsen i området pande. Opdelt i maxillary, frontal, ethmoid og sphenoid hulrum, forårsage bihuler nogle gnidninger blandt tærede, der stadig er forholdsvis usikker på deres funktion i stemme eller vejrtrækning. Under alle omstændigheder, de er udsat for hosting sygdomsfremkaldende bakterier, som til gengæld skabe ravage på syge, hvilket medfører overbelastning, smerter, svimmelhed og vejrtrækningsproblemer.

Bihulebetændelse

De mest almindelige og dominerende sygdom er bihulebetændelse, infektion af en (eller kombination af) de ovennævnte kamre. Frontal infektioner påvirke hulrum bag hvert øje, forårsager pres og smerte. Maxillary infektioner forårsage tand smerter. De ethmoid bihuler ligge bag de frontal kamre og også påvirke øjnene, mens sphenoid infektioner er de vigtigste synderen bag "dyb" sinus hovedpine. De tre klassificeringer af bihulebetændelse besidder de samme symptomer, men diagnosticeres efter varigheden af infektionen: akut (mindre end en måned), subakut (en til tre måneder) eller kronisk (mere end tre måneder).

Rhinitis

Da den direkte vej til sinus hulrum er gennem den nasale passage, er følsomme slimhinden i næsen undertiden impliceret i sinus komplikationer, førende læger til mønt udtrykket "rhinosinusitis". I rhinitis bliver nasal væv betændt og irriteret, normalt fra allergiske reaktioner over for kemikalier eller ugunstige miljøforhold. Rhinosinusitis kombinerer bihulebetændelse symptomer af hovedpine og intenst pres med rhinitis' nysen, ondt i halsen (fra post nasal drop), træthed og overbelastning.

Fælles Misdiagnoses

Sinus hovedpine rapporteret af patienter er ofte fejldiagnosticeret. Migræne, varierede i intensitet, er ansvarlig for næsten 90 procent af de tilknyttede hoved smerter. Diagnosticering forskellen er ofte komplicerede, som begge kan lejlighedsvis udviser de samme symptomer (løbende næse, overbelastning, osv.). Forskellen ligger i oprindelsen af smerten, som er nært beslægtede. Migræne angribe trigeminusnerven, den femte parrede kranienerver, som innerverer musklerne tæt på sinus hulrum.

Behandlingsmuligheder

Mange over the counter og receptpligtig medicin eksisterer for at håndtere symptomer på bihulebetændelse samt rhinitis. Fælles ibuprofen eller acetylsalicylsyre normalt kan hjælpe med at lindre akutte ømhed og smerter, mens kroniske infektioner behandles med antibiotika, såsom amoxicillin, selv om over halvdelen patienter gives antibiotisk behandling oplever ingen lindring. Hjem retsmidler, såsom nasal kunstvanding (neti potter) Brug en saltopløsning til at rense hulrum for at forhindre kongestiv oprustning og forhindre bakterier i at indsamle. I nogle ekstreme tilfælde renser den kirurgiske procedure af endoskopisk sinus surgery (FESS) hulrum uden at skulle oprette facial indsnit, udnytte åbninger i bihulerne, selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com