Hvordan til at beregne en Bodybuilding kost

01/20/2011 by admin

Hvordan til at beregne en Bodybuilding kost

Ernæring er nøglen til at leve en sund og aktiv livsstil, og er endnu mere vigtigt, når du ønsker at opbygge muskelmasse gennem bodybuilding. Den menneskelige krop bruger den ernæring, som du indtager for at korrekt reparere og opbygge ny muskelmasse. At vælge den rigtige kost, når engagerende i en bodybuilding motion regime er nøglen til at opnå vellykkede resultater. Beregning af den ideelle kost er forskellig for hver person, som vi alle har forskellige fysiologiske behov.

Instruktioner

• Bestemmelse af din metaboliske sats er det første skridt i at designe en personlig kostplan for bodybuilding. Ved hjælp af en online metaboliske lommeregner, kan du indtaste din vægt, højde, alder og andre relevante oplysninger til at bestemme mængden kalorier din krop vil skulle deltage i anstrengende fysiske bodybuilding aktivitet. Denne information vil blive brugt til at bestemme mængden af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater, der er nødvendige for en korrekt afbalanceret kost.

• Bruge kaloriefattige kravet om du har beregnet, og opdele den i et protein, kulhydrat og fedt forholdet mellem 30, 50 og 60 hhv. For 3.000 kalorieindhold kost, ville du nødt til at forbruge 900 kalorier fra protein. Da der er fire kalorier i et gram protein, ville du opdele 900 af fire for at beregne en protein kravet om 225 gram pr. dag. Du skulle 1500 kalorier fra kulhydrater om dagen, og da et gram kulhydrater indeholder fire kalorier, du skulle 375 gram kulhydrater. De resterende 600 kalorier af din kost vil komme fra fedt. Et gram fedt indeholder 9 kalorier; dermed dividere 600 af 9 afslører, at du skal bruge 67 gram fedt pr. dag.

• Inddel dine måltider i fem til seks separate mindre daglige måltider. Denne tilstand af spise vil hjælpe med at holde din krop metabolisme med en højere hastighed, og vil sikre, at din krop er korrekt absorbere alle de næringsstoffer, som det kræver.

• Vælge fødevarer, der er fri for biprodukter og kunstige fyldstoffer og reducere både dit salt og mejeri indtag at forhindre overdreven væskeophobning. Proteinkilder bør være minimalt forarbejdede, og din kulhydrater bør begrænses til komplekse kulhydrater kun. En liste af de bedste fødevarer valg for en bodybuilding kost er tilgængelig online på en række af bekvemme steder.

Tips & advarsler

  • Måle din vægt kan være nyttigt i fastlæggelse af, om du få muskler. En stigning i vægt er et godt tegn, så længe din mave, selv ikke er stigende i størrelse. Hvis du mister vægt under en bodybuilding kost, er det tid til at øge dit kalorieindtag.
  • Forbrugende.15 til.25 gram protein per hver pund kropsvægt efter en træning hjælper hastighed muskel opsving. En person, der vejer 180 pounds bør indtage ca 37 gram protein umiddelbart efter en workout.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com