Hvad er behandlingerne af en bristet hjernen aneurisme?

02/21/2014 by admin

En bristet hjerne aneurisme er en livstruende tilstand, der skal behandles hurtigt. Hvis du har en kendt hjerne aneurisme, du skal være uddannet på din behandlingsmuligheder og har en plan på plads i tilfælde af brud.

Typer

Der er to måder at behandle en bristet hjerne aneurisme: endovaskulære coiling og kirurgisk klipning.

Kirurgisk klipning

Kirurgisk klipning er hvor en kraniotomi er udført, åbnes et lille hul i kraniet, og en lille metal klip er placeret, hvor aneurisme og blodkar mødes, for at stoppe blodet fra kommer ud.

Endovaskulære Coiling

Endovaskulære coiling er hvor fluoroskopisk imaging bruges til at visualisere patientens blod fartøjer. Et kateter er så indsat i patientens femoralis arterie og snaked gennem kroppens arterier, indtil den når aneurismet. Når det er der, er små platinum coils indsat i kateteret og skubbet ind i aneurisme at udfylde det indtil blodgennemstrømningen er blokeret.

ISAT

Internationale subaraknoidal aneurisme Trial er den eneste undersøgelse, der har sammenlignet disse to behandlingsmuligheder ved hjælp af randomiserede klinisk forsøg på flere steder, stedet for at stole på historiske data eller en-placering undersøgelser.

Betydning

Under ISAT konstateredes det, at risikoen for død eller alvorlige handicap blev reduceret med over 20 procent, når du bruger endovaskulære coiling behandlingsmetode i stedet for kirurgisk klipning behandlingsmetode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com