Naturlige måder at rense din krop uden brug af piller eller kosttilskud

01/14/2011 by admin

Mange kilder tout en bestemt metode til udrensning af kroppen. Som et resultat, vil mange mennesker ty til piller eller colonics at fjerne toksiner og forbedre deres helbred. Den enkleste metode kan dog den ene mest overset. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside er piller og lavementer ikke nødvendige for afgiftning. Fordøjelsessystemet og kolon vil fjerne affald og overskydende bakterier naturligt. Men for dem, der føler en indre Rens er nødvendig, der er mere effektive måder at indlede denne proces end trendy kostvaner og særlige kosttilskud.

Værktøjer til rengøring

Den nødvendig ingrediens for udrensning er vand. Hvad kroppen kan gøre naturligt er nøjere forøget hos den passende daglige indtag af vand. Nogle kilder anbefaler 1 ounce af vand for hver pund kropsvægt mens udrensning. Destilleret vand anbefales, da det hjælper med at fjerne uorganiske stoffer og affald fra kroppen. Juice er også uvurderlig for at lette udrensning. Økologisk juice har mineraler og vitaminer bruges af kroppen samt levende enzymer, der bidrager til den renselsesproces. Den bedste juice er lavet i en saftpresser fra økologisk dyrkede frugter og grøntsager.

Fastende er et andet niveau af den renselsesproces. Hvis du vælger ikke at spise, mens udrensning, giver du kroppen større mulighed for at fjerne overskydende proteiner gemt i organerne i kroppen. Disse er unødvendige proteiner, der bliver giftige og føre til sygdom. Kroppen fjerner ikke behov for proteiner og mineraler.

Udrensning er ikke uden sine udfordringer. Fordi overskydende affald er at blive trukket ud af opbevaring i kroppen, toksiner også bliver udgivet, kan forårsage andre problemer såsom hovedpine, stærk ånde lugt, træthed, ømme muskler og udslæt. Dette sker fordi kroppen frigiver toksiner hurtigere, end det kan fjernes.

Tilskud

Naturlægemidler kosttilskud såsom psyllium skallerne kan bruges til at lette eliminering i kroppen. Tilskud er imidlertid ikke nødvendigt for udrensning. Nogle gange, kan udrensning for hurtigt være farligt, hvis du ikke tidligere har prøvet at rense og har en signifcant mængde af affald lagres i kroppen. Derfor kan en blidere proces udnyttes som producerer de samme virkninger uden sådanne dramatiske resultater. Den bedste metode er enkel og kan gøres på en regelmæssig basis. Dette omfatter motion, drikke rigelige mængder af vand og andre væsker, og at få fiber i kosten. Rengøring på denne måde kan føre til øget energi, klarere tænkning, større udholdenhed, og kan stimulere vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com