Sådan Stop Snorken når sover på ryggen

12/31/2010 by admin

Det er ikke ualmindeligt for en person at snorke, især når du er en person, der sover på din ryg. Når du læne sig tilbage i denne mode, vil din tunge uundgåeligt glide lidt tilbage i munden og begynde at blokere passage af luft, hvilket fik en ganske unharmonious lyd, der kan vække den fornuftigste af sveller. Hvis du er en person, der sover på ryggen og snorker, er der et par ting du kan prøve før din ægtefælle sender dig pakning, pude og alle, at finde slummer andre steder i hjemmet.

Instruktioner

• Pick up nogle nasal strips. Ifølge Mayo Clinic, har folk været i stand til hovedsagelig forstørre deres nasal passager ved hjælp af nasal strips. Dette kan hjælpe vejrtrækning og fjerne snorken når på din ryg.

• Behandle din allergi. Sommetider, kan en person snorken være et resultat af overbelastning forårsaget af allergi. Ved at behandle disse allergier, kan du mindske eller endog standse snorken, selv når sover på din ryg.

• Opretholde en sund vægt. Mange mennesker er uvidende om, at overskydende vægt på din krop kan få dig til at snorke, ifølge Mayo Clinic. Når du vedligeholder (eller taber) vægt, vil du sandsynligvis udvide dine luftveje og stop din snorken. Faktisk, overskydende vægt er den mest almindelige årsag til snorken.

• Invester i en pude til snorken. Der er en række puder på markedet i dag, der rent faktisk hævder til behandling af snorken af korrekt positionering dit hoved så tungen ikke begrænse luftstrømmen og din airways forblive åben.

• Rygestop. Nogle mennesker, der ryger tobak vil til sidst begynde at snorke. Dette har en masse at gøre med sundheden for dine luftveje og forurenende stoffer, du hele tiden sætter ind i din krop. Ved rygestop, kan du ofte mindske eller stoppe snorken.

• Rulle over. Hvis alt andet fejler, bare rulle over på din side. Folk er mindre tilbøjelige til at snorke på deres sider end ryggen på grund af placeringen af tungen og forsnævring af luftvejene. Nogle gange, nødt du bare til at bide i det sure og ændre den måde du sover.

Tips & advarsler

  • En anden almindelig årsag til snorken er alkohol. Hvis du prøver at "behandle" din snorken vane, springe sprut for et par uger til at se om det hjælper.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com