Hvordan man kan stoppe hårvækst på hagen

01/08/2011 by admin

Hvordan man kan stoppe hårvækst på hagen

Over 40 millioner kvinder i USA lider af uønskede ansigtsbehåring vækst, ifølge MenopauseRX. Hårvækst på hage og hals er ofte et direkte resultat af en hormonel ubalance, undertiden resulterer i de tidlige faser af overgangsalderen, når kroppens hormonniveauer svinger. Uinteressante hage hårvækst kan gøre du føler selvstændige bevidste, men barberer det kunne kun gøre det værre. Der er ting du kan gøre for at begrænse eller stoppe væksten af grimme hage hår.

Instruktioner

• Anvende en hår vækst hæmmer creme, som Vaniqa eller reduktase-5 på en regelmæssig basis. Ingredienserne i disse cremer start ved at reducere forekomsten af uønskede hage hår, og over tid kan stoppe det i at blive vist på alle. Du skal bruge en recept for at få hår vækst hæmmer cremer, så der er ingen over-the-counter produkter tilgængelige på nuværende tidspunkt.

• Prøv hormon behandlinger. Lave en aftale og tale med din læge om at balancere din hormoner. I nogle tilfælde, de måske har du prøve at tage p-piller til at hjælpe balance hormon udsving, og i ekstreme tilfælde når det ikke virker, lægen kan ordinere anti-androgen medicin.

• Har laser hair removal behandlinger udført. Laser hårfjerning kan i nogle tilfælde begrænse hårvækst eller stoppe det fra fornybare helt. Der er en fare for potentielle ardannelse eller misfarvning af huden hos mennesker, der har meget bleg eller meget mørk hud.

• Voks eller pluk håret. Hvis hår på hagen er fint, få en professionel voksbehandling hos din lokale salon. Voksning og tweezing, som tårer håret ved roden, kan beskadige hår follikler, hvilket gør det vanskeligt for uønskede hår til at vokse tilbage.

• Besøg en registreret elektrolyse praktiserende læge og gennemgå elektrolyse behandlinger. Elektrolyse er ofte betragtes som en permanent hårfjerning metode, men i nogle sjældne tilfælde, nye hårsække kan blive aktiv, hvilket resulterer i fremtidige hårvækst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com