CO Q 10 & problemer med skjoldbruskkirtlen

01/04/2011 by admin

Din krop naturligt producerer et vitamin-lignende stof kaldet, Coenzym Q10 (CoQ10), hver celle gør et andet beløb, afhængigt af dens behov. Efterhånden som du bliver ældre, falde CoQ10 beløb, nedbryder organer såsom dit hjerte og sænke din thyroideahormonniveauerne.

Ifølge hjertespecialist, Stephen Sinatra, MD, F.A.C.C., F.A.C.N, kan sygdom i skjoldbruskkirtlen yderligere røve din krop af CoQ10, hvilket kan resultere i hjertesvigt. Supplere med CoQ10 kan være nøglen, hvis du har været diagnosticeret med problemer med skjoldbruskkirtlen.

Baggrund

Dr. Frederick Crane opdaget uheld CoQ10 i 1957 på University of Wisconsin mens du arbejder med cellulære energiproduktion i oksekød hjerter. Dr. Crane blev en pioner, lære at CoQ10 producerer energi i din krop og er en kraftfuld antioxidant, ligesom vitamin C og E. Han lærte, at CoQ10 er afgørende for liv.National Cancer Institute siger "de højeste koncentrationer [af CoQ10] findes i hjertet, leveren, nyrerne, og bugspytkirtlen. Den laveste koncentration findes i lungerne." Selvom kontroversiel, fortsat læger og forskere at undersøge og anbefale CoQ10 til patienter for en række forskellige sygdomme og lidelser, herunder sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Sygdom i skjoldbruskkirtlen

Din skjoldbruskkirtlen er en lille kirtel placeret foran halsen, under strubehovedet eller "Adamsæble." Det tager jod fra mad og omdanner den til skjoldbruskkirtelhormoner. Din skjoldbruskkirtel hormoner, kaldet T3 og T4, regulere din hele stofskifte.Thyreoidea sygdom såsom hyperthyroidisme er et resultat af for mange skjoldbruskkirtlen hormoner produceres, forårsager en øget metabolisme, vægt få eller vægttab og et væld af andre symptomer. Hypothyroidisme resultater når der ikke er tilstrækkelig thyreoideahormoner, hvilket resulterer i en langsom metabolisme og mange problemer. CoQ10 kan gendanne din skjoldbruskkirtel tilbage til sundhed.

Sygdom i skjoldbruskkirtlen og dit hjerte

Dr. Sinatra mener, din skjoldbruskkirtel ikke direkte forårsager hjerteproblemer. Han siger skjoldbruskkirtlen sygdom resulterer i "vægtøgning, lipid abnormiteter, etc", hvilket kan føre til problemer med hjertet. Som nævnt, stjæler hyperthyroidisme dit hjerte til sin CoQ10, som det kræver for at fungere. I sin bog, "Hjertet sans For kvinder," Dr. Sinatra skriver, CoQ10 "hovedsagelig forbedrer hjertets evne til at pumpe mere effektivt."

CoQ10 og hyperthyroidisme

Da alle af CoQ10 i kroppen kan være brændt af en hyperaktiv skjoldbruskkirtel, Dr. Sinatra også siger, "Hvis der er én ting, en kvindelig skjoldbruskkirtlen patienten kan gøre, det er supplement med CoQ10."

Børn med hyperthyroidisme kan også drage fordel af CoQ10. I en undersøgelse, 2003 opdagede Dr. Thomas Menke af Vestische Kinderklinik i Tyskland, plasma niveau for CoQ10 var "faldt betydeligt" i børn med hyperthyroidisme.

CoQ10 kosttilskud

Da beløbene for CoQ10 udtømmer med alderen, gendanne kosttilskud i tabletter eller kapsler med held CoQ10.

Tage 100 til 200 mg pr. dag af CoQ10, hvis du har en skjoldbruskkirtlen problem, som foreslået af Dr. Sinatra. Tage op til 400 mg dagligt, hvis du har hjerte-sygdom også. CoQ10 kosttilskud er meget økonomisk. Køb CoQ10 på naturlige helsekost butikker eller online.

Tips og advarsler

CoQ10 ikke erstatte konventionelle lægemidler. Selv om det er sikkert, kan du bruge CoQ10 sammen med konventionel behandling.

Konsultere din læge før du tager CoQ10, hvis du er på blodfortyndende medicin såsom warfarin (Coumadin).

Spise mad kilder højt i CoQ10, som jordnødder og fiske-og skaldyrsretter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com