Hvad er rollen af en antistof?

04/15/2014 by admin

Antistoffer har evnen til at kampen infektioner, der kan forlade os følelsen løber ned, syg og ømme. Lavet af kroppens naturlige forsvarssystemer eller erhvervet gennem vacciner, har antistoffer evnen til at beskytte mod en række sygdomme forårsaget af bakterier og vira.

Definition

Antistoffer er proteiner lavet af kroppens immunsystem (organer og celler, der hjælper til at bekæmpe infektion) at angreb udenlandske vira og bakterier, der kan forårsage infektion og sygdom.

Produktion

Antistoffer produceres når immunsystemets B-celler (lymfocytter, der genkender fremmede bakterier eller virus og sende ud forsvarsmekanismer til at ødelægge dem) opdage disse antigener (fremmedlegemer) og sender antistoffer til at kæmpe off infektion.

Handling

Antistoffer bekæmpe disse fremmedlegemer knytter sig direkte til dem. Antistoffer Ødelæg ikke egenhændigt de udenlandske organer, men bidrage til at signalere andre celler, såsom fagocytter, at angribe bakterier eller virus.

Typer

Der er fem grupper af antistoffer, hver med deres egen specifikke rolle eller område af kroppen til at beskytte. De er kendt som IgA, IgD, IgE, IgM og IgG.

Immunitet

En af fordelene ved antistoffer er kroppens evne til efterfølgende huske hvad antigener, der lignede og holde antistoffer bruges til at bekæmpe denne bakterie eller virus i kroppens hukommelse. Så hvis det bestemt virus eller bakterie (såsom kylling pox eller mæslinger) skulle strejke igen, ville antistoffer allerede være klar til at kæmpe off infektion. På grund af kroppens evne til at huske antistofferne, er skoldkopper og andre sygdomme langt mindre tilbøjelige til at slå to gange i en persons liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com