Hvordan man får et certifikat i hjælpemidler

10/16/2012 by admin

Hvordan man får et certifikat i hjælpemidler

Hjælpeteknologi bruger lav og høj teknologi til at hjælpe mennesker med handicap tilpasser sig hverdagen og bliver mere uafhængige. Høreapparater, tale anerkendelse software, Motoriserede kørestole og tekst anerkendelse enheder for telefoner er eksempler på hjælpeteknologier. Mennesker, der er certificeret i hjælpemidler kan sige, at de har viden og færdigheder skulle anbefale hjælpemidler technoogy produkter og uddanne folk til at bruge hjælpemidler, som dokumenteret af en tredjepart.

Instruktioner

• Komplet forudsætningerne. For at kvalificere sig til at tage testen for certificering, skal du have mindst en studentereksamen og nogle jobrelaterede erfaring og uddannelse i hjælpemidler. Se afsnittet ressource for de specifikke forudsætninger.

• Sende en ansøgning. Først skal du sende en ansøgning til rehabilitering Engineering og hjælpemidler teknologi Society of North America. Dette er de samfund, der giver testning for certificering. Se linket til RESNA i afsnittet reference.

• Betale penge. Gebyr for at tage den attesterende test er $500. Penge kan indgives sammen med ansøgningen.

• Undersøgelse for testen. Certificeringstesten har 200 spørgsmål, i forbindelse med vurderingen af hjælpeteknologi behov, tyder på den bedste mulige teknologi til behovet, gennemføre de forslag, evaluere succes eller mangler ved implementeringer og professionalisme. Studievejledninger til prøven er angivet i afsnittet ressource.

• Tag prøven. Når foreningen godkender din ansøgning, vil du modtage en liste over de centre, hvor du kan gå til at tage certificeringstesten. Testen administreres på linje i centre i hele USA. Testresultaterne vil blive givet til dig umiddelbart efter testen.

• Modtage certificering. Hvis du bestå prøven, dit certifikat vil blive sendt fra RENSA, og du vil modtage det i ca. 10 dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com