Hvorfor er bier vigtigt til overlevelse mand?

11/01/2012 by admin

Hvorfor er bier vigtigt til overlevelse mand?

I en 1976 håndbog fra US Department of Agriculture, forfatter S. E. McGregor hedder, ".. .it fremgår, at måske en tredjedel af vores samlede kost er afhængige, direkte eller indirekte, ved Insektbestøvede planter." Det er en temmelig dyb erklæring, der skal øge dine øjenbryn. Forsker har fundet, at menneskeskabte elektriske, magnetiske og elektromagnetiske felter forstyrre navigation og orientering af bier. Hvis honningbien kan ikke fungerer korrekt eller dør ud, kan fødevareforsyninger også helt forsvinde. Bier er derfor afgørende for overlevelse af mand - det vil sige, hvis man ønsker at spise. Uden bier dør vi ud, også.

Mad

Det mest kritiske område af vores tillid til bier foregår i landbruget. Frugt, korn og vegetabilsk planter udleder blomster, der har brug for bestøvning at bære frugt. Honningbien siges at tegne sig for 80 procent af alle insekt bestøvning. Uden hjælp fra honningbien bestøvning, frugt- og grøntsagskulturer ville signifikant fald, med alt fra æbler til zucchinis, nødder sojabønner, foder til bomuld ville begynder at svigte. Hverken mennesker eller maskiner kan kopiere det vigtige arbejde, som bier gør ser så let.

Honning

Bierne producerer honning i deres honningtavler eller bistader. Honning er et let fordøjeligt, ren mad med mange væsentlige attributter. Det kommer i mange former, varianter og farver, betinget af kilde til nektar. Gederams honning--fremstillet af wildflowers af denne nordvestlige amerikanske og canadiske plante--smager anderledes end kløver honning. Det kan medbringes i helsekost specialbutikker hvor honning er solgt. Honning har også antibakterielle egenskaber. Så kan mennesker, der spiser honning fra nærliggende biavlerne forbedre deres immunforsvar og hjælpe afværge allergi. Være opmærksom på, at honning kan forårsage botulisme i børn under en, og det ikke anbefales, indtil de er mindst to år af alder. Rå honning kan ikke anbefales.

Bivoks

Bivoks kommer fra glandular sekreter af honningbier. Bierne bruger dette til at bygge deres honning kamme. Honeycomb hvor de bor, forlader og vender tilbage til det mellem strejftog til at bestøve. Bivoks er også vigtigt for mennesker. Produktet ender i pharmaceuticals, healing, naturkosmetik, pudse, stearinlys og materialer til kunstnere. Selvom nogle af disse elementer ikke kan være nødvendigt at total overlevelse, de er faktisk vigtigt for mennesker, og endda mere så for bier, som vi påberåbe sig til mad. På det medicinske plan, bivoks er rapporteret at have nogle anti-inflammatoriske og anti-oxiderende egenskaber, og det stimulerer mavesækken, lindrer smerter og neutraliserer giftige stoffer. Også er at bemærke gelée, som forbedrer nervesystemet funktion og fremmer cirkulation.

Bekymringer

Giftige stoffer og sprøjtning af kemikalier kan bringe kill bibestandene. Fouragering bier kan bære pesticidrester tilbage til bikuben; Dette dræber hele kolonien. En væsentlig kilde til bekymring er den elektromagnetiske forstyrrelser forårsaget af mobiltelefoner og tårne og radiofrekvenser. Mange undersøgelser har været udført som Vis fald i bibestandene på grund af disse teknologier--ud over dem, der forårsages af Colony Collapse Disorder. Undgå brug af giftige sprøjtemidler eller kemikalier i din have eller hjem. Som yderligere forskning støtter de kendte problemer, vil flere mennesker begynde at indse de potentielt drastiske følger vi risikerer hvis bierne forsvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com