Aktiviteter for undervisning hygiejne

11/12/2012 by admin

Aktiviteter for undervisning hygiejne

Undervisning nogen skal ordentlig hygiejne begynde i en tidlig alder. Hygiejne skal være konsekvent, især ting som at børste tænder og holde dine hænder og krop rense. Aktiviteter bør blive undervist i en underholdende og spændende måde at holde børn interesseret.

Glitter eksperiment-bakterier

Glitter eksperiment lærer eleverne om krydskontaminering. Dække en markør med et lag af lim og drys glitter. Passere markør rundt til hver elev i klassen og få dem til at skrive deres navne på papiret. Når alle har fået en tur, observere hver elev og har dem beskrive til klassen, hvor de på deres krop har glitter. Diskuter hvor glitter kom fra og hvordan spredning af det indebærer krydskontaminering.

Hånd-vask sang

Undervisning børn en sang at synge mens vaske deres hænder er en fantastisk måde at sikre, at de vasker længe nok til at fjerne bakterier. "Happy Birthday" sang og recitere ABCs er begge gode idéer, at få et barn til at vaske ordentligt.

Rene tænder

Undervisning i ordentlig tænder rengøring med et godt eksempel er den bedste måde. Børste sammen med studerende eller barn ved at lade ham kopiere alle de steder, du børster for den samme mængde tid. Spille et spil som "Simon siger" når tandtråd ved at kalde de forskellige dele af munden, mens du floss.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com