Fremmer te vægttab?

02/23/2011 by admin

Fremmer te vægttab?

Mange te hævder at være nyttige i at tabe sig, og et par der markedsføres specifikt til dette formål. Drikke tre eller fire kopper af visse te om dagen over en tre-måneders periode virker som et kost supplement, selvom vægttab er mindre end dramatisk.

Typer

De eneste teer, der fremmer vægttab er dem, der kommer danne camellia sinensis anlæg, for det meste identificeret i den offentlige mening af farve. Grøn, sort og hvid te alle føre til nogle vægttab, ligesom oolong. De er plukket på forskellige tidspunkter i plantens udvikling og behandles forskelligt, at skabe deres forskellige smag og farver. Deres virkning på vægttab varierer lidt, med grønne og oolong har størst effekt. Alle af dem arbejde hovedsagelig af samme grund.

Proces

Hver af disse teer øger kroppens energi ved at brænde kalorier og fedt. En undersøgelse på universitetet i Genève i Schweiz viste, at grøn te hæver kroppens energi med 4 procent. Alle fire te handle på kroppen gennem de samme tre stoffer. Først er koffein, længe kendt for at øge vigor, i det mindste midlertidigt. To andre er katekiner og polyfenoler, antioxidanter også findes i vin, frugt, kakao, chokolade og nogle nødder. Disse antioxidanter hjælper kroppen med at indtage glukose og andre sukkerarter, bidrager til vægttab. Grøn te reducerer især mængden af fedt i kroppen absorberer og gemmer.

Disse teer varierer i mængden af antioxidanter, de indeholder. Grøn te har flere katekiner, oolong mere polyphenoler, men vægttabet forårsaget af hver af dem er sammenlignelige.

Fordele

Vægttab er god til at sænke blodtrykket og kontrollere diabetes. Katekiner er brugt i nogle naturlægemidler og kosttilskud for type 2 diabetikere, og undersøgelser i Japan har knyttet grøn te for at sænke blodsukkerniveauet.

Advarsler

Urteteer, der specifikt fremmer vægttab ofte indeholde laksantia som rabarber, frugula og aloe, fører til dehydrering og diarré. Vægttab anlagt den ved disse typer af kost te er midlertidig. Sukker-fri te opført som kost på etiketten, herunder populære kost grøn te, har ikke disse bivirkninger, heller ikke urteteer, der ikke markedsføres med henblik på at tabe vægt.

Konklusion

Visse te hjælpe med mindre vægttab, men kan ikke erstatte en sund kost og motion. De er mere til gavn for slankekure end andre drikkevarer, navnlig høj i sukker eller fedt indhold. Te er mest effektive som kost aids hvis serveret uden mælk eller sukker. Drik grøn eller oolong te før du arbejder, fordi de giver kroppen ekstra energi og hjælpe kroppen ved at brænde ekstra fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com