Benzodiazepiner vs smertestillende medicin for tilbagetrækning

01/27/2011 by admin

Benzodiazepiner vs smertestillende medicin for tilbagetrækning

Afhængighed påvirker millioner på verdensplan. Receptpligtig medicin og alkohol er to af de førende stoffer misbrugt af folk, der bevidst eller utilsigtet blevet afhængig. Tilbagetrækning er en periode, når kroppen, som har vænnet sig til et stof, tilpasser sig livet uden stof det er afhængige af, hvad enten det smertestillende medicin, beroligende midler, street narkotika eller alkohol.

Benzodiazapines

Benzodiazapines blev først grundlagt af en kemiker ved navn Leo Sternbach i 1955. Den første benzodiazepin var Chlordiazepoxid, generisk navn Chlordiazepoxid. Det blev stillet til rådighed af Hoffman LaRoche i 1960 og snart efterfulgt af den velkendte Valium, generisk navn diazepam.

Siden så mange afledning af disse stoffer, herunder såkaldte "dato voldtægt" stoffer som Halcion, har temazepam og Rohypnol fulgt. De er stærkt vanedannende og tolerance og afhængighed medfører hurtigt, især med hurtigt virkende stoffer såsom lorazepam (Ativan), alprazolam (Xanax) og selvfølgelig dato voldtægt narkotika når taget rekreativt, som Rohypnol, Halcion og Temazepam.

Benzodiazepiner påvirker en neurotransmitter, kendt som GABA, som er den samme kemikalie i hjernen, at alkohol påvirker. GABA er den vigtigste hæmmende neurotransmitter i pattedyr centralnervesystemet. Det spiller en rolle i reguleringen af neuronal ophidselse i hele nervesystemet. Hos mennesker er GABA også direkte ansvarlig for reguleringen af muskeltonus, hvorfor man føler en følelse af afslapning, når de tager disse.

Benzodiazepiner og tilbagetrækning

Benzodiazepiner er den eneste stof end alkohol, der kan forårsage død under tilbagetrækning. Benzodiazepiner er stærkt vanedannende og ikke godt forstået af de mange læger, der frit ordinere dem i meget længere perioder end anbefalet og ved i stigende grad høje doser. Afsnittet ressource har et link til Ashton manuel, som er en omfattende vejledning og forskning på tilbagetrækning fra benzodiazepiner og sammenlignende diagrammer, der kan vise dig hvordan du gradvist trække med lidt ubehag. Det er en stor ressource for læger, der ofte er uvidende om hvordan vanedannende benzodiazapines kan blive til mennesker.

Benzodiazepiner og alkohol tilbagetrækning

Benzodiazepiner cross tolerance på påvirker GABA i hjernen gør dem ideelle for alkohol tilbagetrækning. Normalt en "loading dosis"---en dosis høj nok til at afhjælpe indlysende autonome og fysiske symptomer på tilbagetrækning---administreres efter optagelse. Når dosis er blevet givet over en periode på 5-10 dage, tilspidset dosering. Nogle læger foretrækker at, alkoholikeren "føler" tilbagetrækning, mens andre forsøger at gøre afgiftning så behageligt som muligt. På grund af deres lange halveringstider er de mest almindeligt anvendte lægemidler Chlordiazepoxid og Valium. Disse giver mulighed for langsom og let tilbagetrækning, som narkotika half-life giver mulighed for en glattere og mere stabil blodet. Lejlighedsvis andre benzodiazepiner, som lorazepam (Ativan) eller alprazolam (Xanax) anvendes eller supplementally i betragtning.

Ironisk nok, alkohol og Barbiturater er lige gode for benzodiazapine tilbagekaldelse, selvom disse bruges sjældent.

Painkiller tilbagetrækning

Tilbagetrækning fra smertestillende medicin, selv de mest alvorlige misbrugsproblemer, er nødvendigvis ikke behandles på alle. Mens tilbagetrækning kan være ulidelig, er det ikke dødelig. Nogle gange en langsom taper kan gennemføres, men det er sjældent. For nogle gadestoffer bruges især heroin, metadon eller suboxone til at gøre en langsom taper. De fleste recept smerte piller kræver en in-patient detox for alvorlig afhængighed og lejlighedsvis benzodiazepiner kan bruges til at behandle nogle af de autonome symptomer. Det sagt, mens smertefulde, man kan ikke dø af painkiller tilbagetrækning om de kan blive psykotisk eller voldelige og behovet for omhyggelig observation.

Benzodiazapine Vs. smertestillende medicin for tilbagetrækning

Selvom smertestillende medicin som suboxone og metadon bruges til tilbagetrækning fra alvorlige painkiller afhængighed er de ikke rigtig sammenlignes med benzodiazapine tilbagetrækning. Stofferne er ikke generelt bruges til at trække sig tilbage fra lignende stoffer, da den ene er en opiater og den anden er et beroligende middel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com