Homøopatiske midler mod impotens

06/06/2010 by admin

Impotens, også kaldet erektil dysfunktion, er en manglende evne for en mand at bevare erektion. Mens der er medicin ordineret af en læge, der bruges til at behandle denne tilstand, findes homøopatiske midler mod impotens også.

Kosttilskud

Kosttilskud såsom arginin, bioflavonoider, zink, Vitamin C, Vitamin E og hørfrø måltid har alle vist sig at forbedre impotens.

Acupunture

Akupunktur er en form for kinesisk medicin, der indebærer at placere meget fine nåle i bestemte dele af kroppen. Denne behandling virker ved at lindre stress, hvilket gør det muligt at modtage en erektion.

Naturlægemidler

Nogle mennesker tror, at asiatiske ginseng og Ginkgo biloba kan hjælpe en mand med erektil dysfunktion. Vær sikker på at forskning naturlægemidler og rådføre sig med en sundhedsplejerske forud for at tage dem.

DHEA

DHEA er et hormon, der produceres af det menneskelige legeme og omdannet til kønshormoner, testosteron og østrogen. Nogle undersøgelser har været udført på brug af DHEA hos mennesker, og de langsigtede virkninger af dette hormon er endnu ikke kendt.

Ordentlig ernæring

Spise sunde fødevarer kan hjælpe med at forbedre impotens. Sørg for at spise masser af frugt og grøntsager, fuldkorn og andre sunde fødevarer, og at drikke en passende mængde vand.

Advare

Du bør altid konsultere en læge eller sygeplejerske før du starter en ny supplement, som der kan være bivirkninger eller negative interaktioner med aktuelle medicin du kan tage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com