Hævelse i højre ben i graviditeten

06/11/2011 by admin

Hævelse under graviditet er almindeligt, men der er en tynd linje mellem hvad der er normalt og hvad vil være en trussel mod den fremtidige mor sundhed.

Identifikation

Når en kvinde bliver gravid, tager hun på dobbelt så mængden af væsker hun normalt ville. Hævelse er en normal begivenhed for en person, der læssede omkring alt det ekstra blod og vand og kan opstå, så snart den første trimester

Årsager

Hævelsen er mere almindelige i sommermånederne. Hvis du er på farten, og forblive på fødderne i lange perioder i løbet af dagen, er chancer du vil have nogle hævelse i ben og ankel ved udgangen af dag.

Højre side

I højre side af din krop har en vene, kaldet vena cava, der tillader blodet at flyde fra den nederste del af din krop tilbage op til dit hjerte. Pres dit barn er at sætte på din livmoder kan forårsage dette blod til at bremse ned, som i sidste ende forårsager hævelse.

Overvejelser

Hævelse i højre ben i tredje trimester kan blive ubehageligt, så sørg for at du hvile på din venstre side for at tage presset af vena cava nerve.

Forebyggelse/løsning

Hvis du finder, at hævelse dit højre ben er blevet uudholdelig, anvende kolde komprimerer og sørg for at du holder at Ben forhøjede mindst en gang om dagen.

Advarsel

Hvis du er følelse meget tørstig, men drikke masser af vand, eller du bemærker hævelser omkring øjnene, er det tid til at ringe til din læge. Hævelse er fælles, men der er sundhedsspørgsmål som diabetes, der kan være årsagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com