Hvordan man undgår narkolepsi

07/08/2010 by admin

Narkolepsi er den fælles neurologisk lidelse som sin syge falde i søvn uden at være i stand til at styre sig selv. Mens denne lidelse er forårsaget af genetik og der er ingen kendt kur, er der flere skridt du kan tage for at undgå narkolepsi og forsøge at regulere din sovende tidsplan.

Instruktioner

Hvordan man undgår narkolepsi

• Kontakte din læge om rådgivning muligheder for narcoleptics. Tale med en rådgiver, der har specialiseret sig i søvnforstyrrelser kan hjælper dig med at organisere dit liv at undgå narcoleptic passer og også hjælpe dig følelsesmæssigt beskæftige sig med denne ødelæggende sygdom.

• Tale med din læge om muligheden for medicin. Stimulanser hjælpe nogle syge forblive vågen og alarm i løbet af dagen og undgå at falde i søvn. Antidepressiva kan også hjælpe ved at undertrykke REM-søvn. Natrium oxybate er kendt for at hjælpe med at fjerne søvnighed i narkolepsi patienter.

• Planlæg din søvn regelmæssigt. En enkel måde at undgå narkolepsi er at komme på en regelmæssig søvn cyklus. Uregelmæssige søvnmønster medfører ofte, at narkolepsi. Ved at gå i seng på samme tid hver aften og vågne op på samme tid hver morgen engang i weekenden, kan du tvinge din krop til at sove på en ordentlig tidsplan.

• Øvelse. Dette kan være meget gavnligt for narcoleptics. Arbejder trækker kroppen ind i en naturlig cyklus og regulerer søvn. Ligesom sover på en stram tidsplan, finde tid til at udøve hver dag for at undgå symptomerne på narkolepsi.

• Drikke drikkevarer, der ikke indeholder alkohol, nikotin, koffein. Disse tre forårsage kroppens naturlige rytmer til at få slået af deres skinner, hvilket fører til uregelmæssige søvnmønster. Undgå dem, sammen med at finde en konstant søvn og motion tidsplan vil hjælpe din krop til at undgå narkolepsi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com