Børn hoste retsmidler

09/30/2010 by admin

Børn kan udvikle en hoste for en række årsager: kvælning på mad eller legetøj, astma, indånde røg eller kemiske dampe. Men øvre og nedre luftvejsinfektioner i vintermånederne er den mest almindelige årsag. Heldigvis kan de fleste hoste normalt behandles med hjem retsmidler eller over-the-counter hoste medicin.

Hjem retsmidler

Før du køber noget over-the-counter medicin, prøve at bruge naturlige hjem retsmidler. En cool-tåge vaporizer eller luftfugter vil tilføre fugt til luften, som vil hjælpe løsne slim i dit barns næse og lunger og tillader ham at få en bedre nattesøvn.

Også opmuntre dit barn til at drikke masser af væske. Drikke masser af vand og varm te med honning og citron vil hjælpe lindre halsen, og derfor mindske hoste symptomer.

Du kan også prøve at give dit barn hårde slik eller sugetabletter til midlertidigt lindre hals irritation. Fordi det kan være en potentiel kvælningsrisiko, anbefales dette middel dog ikke for børn under 4.

Håndkøbsmedicin

Hvis hjem retsmidler ikke arbejder og dit barns hoste forhindrer ham i at få nok søvn, kan du overveje at bruge over-the-counter hoste medicin. Men husk på at der er forskellige meninger om brugen af hoste medicin til børn. I 2007 sagde American Academy of Pediatrics, at de var imod brugen af over-the-counter hoste medicin til børn under 6. Men i 2008, Food and Drug Administration sagde over-the-counter medicin ikke bør anvendes til børn under 2. På grund af disse modstridende synspunkter, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om sikkerheden af hoste medicin, er det bedst at rådføre sig med din læge.

Hvornår skal man se en læge

Hvis dit barn ikke er blevet bedre efter et par dage eller hans symptomer har forværret, kunne han have en mere alvorlig tilstand. Det er derfor bedst at planlægge en aftale med hans børnelæge. Alvorlige brystsmerter eller åndenød er symptomer, der har brug for øjeblikkelig lægehjælp, som det kunne være et tegn på lungebetændelse, astma eller en kollapset lunge. Også, hvis dit barn oplever svær hoste passer, han eller hun kunne have kighoste eller kighoste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com