Metabolisme Booster måltider

02/16/2011 by admin

Metabolisme Booster måltider

Holde dit stofskifte kører på fuld hastighed ved at lære, hvilke fødevarer, når der spises med jævne mellemrum, der bruges af kroppen mest effektivt. Din cravings for slik vil forsvinde og forsvinder, og du vil føle sig sulten mindre ofte.

Kalorieindhold-brænding maskine

Der er en grund til hvorfor så mange kost eksperter henviser til kroppen som en ovn. Vores kroppe er kalorieindhold-brænding maskiner. Når vi er yngre, brænde vores sunde kroppe konstant en stor mængde af kalorier. Som vi bliver ældre, skal vi arbejde på at holde brandene stoked af vælger stofskifte-opreklamering fødevarer og udøver.

Metabolisme er den hastighed, hvormed vores kroppe bruge mad. Hvis dit stofskifte er langsom, bliver den mad, du spiser gemt som fedt. Mærkeligt, den måde at øge dit stofskifte er ved at spise mere, ikke mindre.

En sund kost er baseret på mange faktorer. Antallet af kalorier du spiser er vigtig, men det er også, hvordan og hvornår du spiser dem, der kan gøre forskellen mellem at tabe sig og få. For eksempel, hvis du springe morgenmad og frokost hver dag, så du kan have en stor 1.500 calorie måltid til middag, er du tilbøjelige til at få vægt. Vores kroppe er ikke udstyret til at håndtere en kæmpe oversvømmelse af kalorier pr. dag.

Spise mindre måltider

Dividere 1500 kalorier til mindre måltider og spise oftere vil ikke give din kalorieindhold-brænding mekanisme en chance for at bremse eller lukke ned. Dit stofskifte bliver revved op fra den tid, du har din morgenmad indtil godt efter din middag.

Morgenmad er det tid til at have en større del af kalorier i form af kulhydrater og protein. Forskning på morgenmad har fundet, at de fleste fyldning morgenmad er en skål havregryn med lidt frugt og nødder. En pakke af plain instant vanilie er omkring 100 kalorier og er så nærende som traditionelle kogt havregryn. Gå til ca 500 kalorier i din morgenmad. Andre gode muligheder omfatter æg og hele korn toast eller hele korn korn og fedtfattig mælk.

Mange diæter anbefaler at undgå snacks mellem måltider, men for at holde dit stofskifte fyring væk, snacks er et must. Ikke cookies eller chips, der vil sende dit blod sukker niveauer i modvind, men sunde snacks, der omfatter både protein og frugt. Omkring to til tre timer efter din morgenmad og din frokost, snack på en ounce af magert kød og halv kop frugt. Sammensætte smag kombinationer at holde dine smagsløg interesseret og de vil ikke mangle disse tomme lang-kalorie slik du plejede at have til snacks. Kombinationen af protein og frugt vil drive væk cravings for slik, også. Prøv skiveskåret kyllingebryst og frisk ananas stykker eller dampet rejer og mango skiver. Nu er en snack!

Hvorfor Simple kulhydrater langsom metabolisme

Simple kulhydrater omdannes til sukker hurtigt. De forårsage vores krop til at producere insulin, et hormon, der får vores krop til at stoppe brænde kalorier og begynde at gemme dem som fedt. Simple kulhydrater inkluderer sodavand, slik og mange forarbejdede fødevarer som pasta og brød. Det er bedst at undgå fødevarer, der vil forårsage en pludselig bølge af insulin. En portion af simple kulhydrater er nok at spike din insulin og bremse dit stofskifte. Simple kulhydrater kan faktisk stoppe vægttab.

Komplekse kulhydrater er konverteret til simple sukkerarter meget langsommere end simple kulhydrater som sukker, honning eller de fleste søde frugter. Komplekse kulhydrater er kartofler, yams, ris, hvede og andre kornsorter. Halv kop af en af disse vil blive omdannet til sukker langsomt, frigive insulin på en selv tempo i stedet for alle på én gang. Der er ingen sukker siv med komplekse kulhydrater. Jo mere jævnt din insulin frigives i kroppen, jo mere effektivt din krop er i stand til at brænde kalorier.

Til frokost og middag er det vigtigt at spise en kompleks kulhydrat. Den bedste type af fødevarer at spise med dine komplekse kulhydrater er protein. Protein sinker konvertering af din kulhydrater til sukker. Dette bidrager endnu mere til at holde din insulin fra produceres for hurtigt og bremse dit stofskifte.

Du skal også spise grøntsager med din frokost og middag. Grøntsager er kulhydrater, men de har så få kalorier og så meget fiber, de ikke vil gøre meget forskel i dit blodsukkerniveau. Spise en stor del af grøntsager giver kroppen med vitaminer det behov samt gøre du føler dig fuld.

For at holde dit stofskifte, er den grundlæggende idé at spise flere måltider med mindre portioner, og at kombinere fødevarer i en stofskifte-venlig måde. Spise protein, komplekse kulhydrater og grønsager til morgenmad, frokost og middag. Har snacks med protein og frugt eller grøntsager og drikke masser af vand.

Altid tjekke med din læge før du går på et vægttab kost, da det kan påvirke nogen medicin eller eksisterende sygdomstilstand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com