Holistiske behandlinger for Psoriasis

05/03/2010 by admin

Der er en række af hudsygdomme, der påvirker mennesker i alle aldre. Disse spænder fra mild udslæt for akne. Hudsygdomme kan blive forværret af allergi og hygiejne. De kan også påvirkes af genetisk disposition. En hudlidelse, der menes at have genetiske links er psoriasis. Psoriasis er traditionelt blevet behandlet med topikale steroider, samt andre medicineret cremer, cremer og salver. Sommetider arbejder disse traditionelle behandlingsmetoder ikke for en individuel, så de kan opsøge mere holistiske behandlingsmetoder.

Hvad er Psoriasis?

Psoriasis er en ikke-smitsom autoimmun sygdom, der forårsager hudceller til at dø og opbygge langt hurtigere end normalt. Huden bliver meget tørre, røde og kløende, og måske endda bløder. Skala-lignende pletter på huden er et almindeligt symptom. Mere end syv millioner mennesker i USA lider under den betingelse, som omfatter fem undertyper: plaque, guttat, infectiosa, erythrodermisk og inverse.

Lysbehandling

Lysbehandling er en holistisk behandling af psoriasis, der kan administreres både i en læge kontor og de enkelte hjem. Denne behandling virker ved at udsætte den enkeltes hud for ultraviolet lys, der forårsager de berørte hudceller til at stoppe stigende så hurtigt. Det skal gøres på en tidsplan ligesom at tage en medicin og normalt er dækket af en forsikring. Ved hjælp af denne behandling i hjemmet kræver køb af lysbehandling udstyr.

Kosttilskud

Kost er tæt relateret til styrken og effektiviteten af immunsystemet. At tage kosttilskud kan således forbedre psoriasis symptomer, selv om fordelene ikke er blevet bevist videnskabeligt. Kosttilskud, der har været brugt i psoriasis omfatter oregano olie, Marietidsel, Max-EPA fiskeolie og kæmpenatlysolie.

Saltvand bade

Saltvand bade bruges til behandling af psoriasis, fordi de effektivt desinficere de berørte hud og giver mulighed for nem eksfoliering af problemområder.

Aloe

Selv om mange salver har været brugt i psoriasis behandling, er en salve, der helt naturligt aloe. Denne salve kommer fra aloe plante, som er kendt for sin evne til at berolige og fugter huden. En person med psoriasis kan afskåret et lille stykke af aloe blade og gnid sap direkte på hans eller hendes hud.

Overvejelser

Uanset hvad holistisk behandling bruges til psoriasis, en person bør rådføre sig med hans eller hendes læge før det gennemgår behandlingen. Dette er fordi nogle holistiske behandlinger (fx kosttilskud) kan påvirke effektiviteten eller farer relateret til andre medicin, eller kan have indflydelse på andre aspekter af ens helbred på måder, som lægen skal være opmærksomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com