Ny opfindelse ideer til elektroniske kredsløb

02/15/2011 by admin

Vores moderne samfund er helt afhængig af de elektroniske kredsløb. Computere, mobiltelefoner, moderne transportmidler og selv internettet bruge de elektroniske kredsløb! Nu, mere og mere opfindelse ideer kommer i dette felt.

NanoLab

En NanoLab er en miniature-enhed, som kan identificere flere sygdom proteiner uden hjælp fra læger, laboranter eller tekniske udstyr. Det blev opfundet af Richard Gaster og Drew Hall, der er Ph.d.-studerende ved Stanford. Dette kan ændre den måde, diagnosticering af sygdomme er gjort. Opfinderne mener, at denne enhed kan muligvis sundhedsydelser i hænderne på individer.

NanoLab ligner en lille bog og består af en elektronisk printplade og et lille godt stor nok til at holde et par dråber blod.

Testeren skal tilføje et par dråber blod, spyt eller urin til brønden. Efter tilsætning af biologiske data, er enheden startet. I omkring 15 minutter starte lille grøn, orange og røde løg lysende. Dette tyder på, hvilken sygdom proteiner er blevet fastlagt og på hvilket niveau.

Wearable elektroniske System

En wearable elektronisk system giver et system, der integrerer en batteri strømforsyning, menneskelige krop elektroder, biologiske sensorer, elektroniske kredsløb og kontrol software i en enkelt samling. Dybest set, det giver mulighed for biologiske sensorer fra forskellige producenter skal indsættes i systemet.

Under 1960 NASA mission, var et bælte bestående af flere elektroniske forarbejdningsenheder fastgjort i taljen af astronaut til at måle EKG (elektrokardiogram) signaler. For at få nøjagtig måling, kan 10 separate ledninger være forpligtet til at være forbundet til kroppen. Den nuværende udformning af den bærbare elektroniske system foreslår design af kommercielt tilgængelige off-the-shelf elektroder, der kan være tilsluttet eller frakoblet til kroppen ved hjælp af en standard stik.

Fleksibel kredsløb

En fleksibel kredsløb er en metode til fremstilling af en elastisk elektronisk enhed. Det er bygget på stof såsom plast. Dette gør systemet tyndere, lettere og sammenklappelig. Det kan bruges i alle programmer, hvor anvendelsen af en stiv kredsløb er vanskeligt. Denne elektroniske enhed består af mindst en elektrisk befordrende kanal tilsluttet mindst to elektriske komponenter. Den elektriske kanal ville være fremstillet af et fleksibelt stof i en forudbestemt geometriske form.

EMC beskyttelseskredsløb

En EMC beskyttelseskredsløb er en enhed, der beskytter de elektroniske kredsløb bruges i barske miljøer. Dette system kan håndtere negative overspænding pulser uden hengivenhed funktionaliteten i den elektroniske strømkreds. Det bruges typisk i en automotive miljø.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com