Hvordan at dæmme op for Soda Cravings

02/08/2011 by admin

Hvordan at dæmme op for Soda Cravings

De store mængder af sukker, kunstige sødestof og koffein i soda gør det en meget vanedannende forfriskning. Soda har absolut ingen ernæringsmæssig værdi; men det er en tilfredsstillende drink, det er meget vanskeligt at afslutte. Hvis du forsøger at banke soda vane, er der nogle nyttige måder at bremse din trang.

Instruktioner

• Ændre dine vaner at slå din psykologiske tilføjelse til soda, før du begynder at arbejde på den fysiske afhængighed. Quitting kold tyrker virker sjældent, så erstatte din kolde sodavand sodavand med kolde mineralvand, koffeinholdige te og/eller koldt frugtsaft, således at din krop får stadig sukker, kulsyre og koffein uden sodavand.

• Begynder at arbejde på de fysiske afhængighed af koffein og sukker, når du er komfortabel uden de faktiske soda. Langsomt reducere dit indtag af søde drikkevarer og koffein drinks, skifte til koffeinfri kaffe, urteteer uden koffein og kolde, ferske vand. Denne ændring bør ske gradvist, da den fysiske tilbagetrækning af sukker og koffein kan medføre udmattelse, humørsvingninger, hovedpine og afbrudt søvn.

• Få masser af motion, som du skære ned på sukker og koffein at hjælpe bremse din trang. Motion ikke kun hjælper din krop til at skylle giftstoffer og reducere abstinenssymptomer, det vil også øge din samlede energi og hjælpe din aftale med cravings.

• Hold dit blod sukker niveauer stabil på alle tidspunkter til at undgå energi siv og krak at stimulere trang til sukker og koffein. Spise tre komplette måltider hver dag med to eller tre snack i mellem så din krop har en konstant energikilde.

• Har en back-up plan på alle tidspunkter, så du har en alternativ drik med cravings hit eller hvornår folk omkring dig nyder soda. Det kan være bare plain danskvand eller du foretrækker måske kulsyreholdige frugtsaft eller aromatiseret vand. Sørg for at du har en flaske på hånden på arbejde og hjem og at dit alternative valg indeholder ingen sukker eller koffein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com