Tegn & symptomer på Major Depression

01/18/2011 by admin

Tegn & symptomer på Major Depression

Depression er en meget almindelig tilstand i dagens verden. Det er en sygdom, der påvirker sindet og kroppen og kan spille en stor rolle i hvordan en person fungerer hele dagen. Svær depression kan være anlagt den ved en række forskellige omstændigheder. Disse kan omfatte et jobtab, ægteskabelige problemer, finansielle bekymringer og en død af et familiemedlem eller ven. Tegn på svær depression varierer fra én person til en anden.

Følelse håbløs

Følelse håbløs er et tegn på svær depression. Håbløshed er når en person har meget lidt forventninger for fremtiden, alt synes trist og der er ingen løsning for en forekommende problem eller spørgsmål. De føler ikke behov for at komme videre i deres liv eller endda gøre tingene bedre. Depression kan forårsage person frygter beder om hjælp og kan nogle gange tage dem yderligere i en deprimeret tilstand og forårsager fortvivlelse til at uddybe og en eller anden måde forværres.

Gråd

Gråd uden nogen grund overhovedet kan være et tegn på svær depression. Et øjeblik personen kan være fine, bragte det næste de græder og har ingen idé om hvorfor og hvad tårer. Det kan ske dag eller nat, på arbejde, skole og endda derhjemme. Gråd kan opstå, når personen, der er alene eller endda omkring familie og venner. Det kan være invaliderende og frustrerende at både personen lider af depression og dem omkring dem, der lider af ikke at vide hvad man skal gøre for at hjælpe.

Irritabilitet

En person med svær depression kan have problemer med at fokusere eller kan vise tegn på øget irritabilitet og kan bare ikke synes at fungere i en normal hverdag indstillingen. Enkle opgaver som afbalancere en checkhæfte, Købmandsvarer shopping eller endda koncentrerer sig på arbejdspladsen bliver sværere at gøre og i sidste ende den person tålmodighed bærer tynd. De kan over reagerer, bliver humørsyg oftere og kan ofte piskesnert ud med uvenlige ord og kommentarer, som de straks fortryde.

Træthed

Træthed er ofte et tegn på svær depression. Personen er træt, ønsker at sove hele tiden og har ingen energi til at fuldføre den simpleste af opgaver. De kan vågne op kun for at gå tilbage til sengen håb om at få mere søvn, så de kan fungere i løbet af dagen. Mennesker med svær depression kan bo i sengen i dage, ikke bekymre sig om andet end lukke deres øjne og få mere søvn.

Selvmordstanker

Selvmordstanker og et selvmordsforsøg er et tegn på, at en person lider af svær depression. Depression kan ændre sindet og personen kan føle, at selvmord er den eneste vej ud. Nogle gange personen vil skrive en note, oprette en ny vilje eller pludselig blive lykkeligere i månederne før en planlagt selvmord. Humør forandring kan være resultatet af endelig at kende sorgen nærmer sig en afslutning. Bør søges øjeblikkelig hjælp, hvis en person oplever selvmordstanker eller tendenser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com