Hvordan at slippe af blærebetændelse

04/30/2010 by admin

Blærebetændelse eller betændelse i blæren, er forårsaget af en virus-, svampe- eller bakteriel infektion. Infektion med E. coli bakterier tegner sig for en anslået 90% af alle urinvejsinfektioner i USA. National nyre Foundation, at 1 ud af 5 kvinder har lidt af blærebetændelse, og cirka 80 procent af disse kvinder har oplevet flere episoder. Uden behandling, kan blærebetændelse spredes i nyrerne og forårsage alvorlig sygdom.

Instruktioner

Hvordan at slippe af blærebetændelse

• Besøge din læge for en urintest, hvis du oplever symptomer på blærebetændelse, såsom blodig urin eller hyppige, smertefuld vandladning. Fordi andre forhold kan efterligne symptomer på blærebetændelse, er en urintest Se for tilstedeværelsen af bakterier og udelukke andre problemer afgørende.

• Tage antibiotika til at klare op blærebetændelse som følge af en bakteriel infektion. Din læge vil ordinere den bedst egnede antibiotikum for bakterier til stede i din urin. Det er vigtigt at tage hele kurset af medicin, selvom dine symptomer forbedre før din recept er færdig.

• Spørg din læge til en medicin til at lette symptomerne på smertefuld vandladning. Phenazopyridine kan tages for et par dage til at hjælpe med blæren ubehag og brændende ved vandladning. Tage over-the-counter smertestillende midler til at reducere blære ubehag og pres.

• Øge din væskeindtag at behandle og forebygge blærebetændelse. Ifølge Mayo Clinic, kan tranebærsaft forhindre urinvejsinfektioner. Alle i øjeblikket tager warfarin bør ikke drikke tranebærsaft på grund af en potentielt farlig interaktion. Kaffe, alkohol, koffein, og citrus juice kan forårsage irritation af blæren og bør undgås.

• Opbevar din vaginale område ren at hjælpe slippe af med blærebetændelse og forebygge reinfektion. Altid tør fra front til tilbage, bruge tamponer i stedet for puder under menstruation og tisse før og efter samleje til at skylle bakterier fra din urinrøret.

• Bære løstsiddende, bomuld undertøj til at fremme luftcirkulationen. Ifølge National Institute for Diabetes og Digestive og nyresygdomme, at holde området så tørt som muligt hæmmer væksten af bakterier og svampe.

• Undgå at holde din urin, selvom vandladning er meget smertefuldt. Dette vil forsinke healing og kan forværre en bakteriel infektion.

• Lave en aftale med en urolog, hvis din infektion forekommer hyppigt eller ikke reagerer på antibiotika. I nogle tilfælde, strukturelle abnormaliteter i urinvejene kan forårsage blærebetændelse, og disse abnormaliteter skal behandles for at slippe af med vedvarende eller tilbagevendende blærebetændelse.

Tips & advarsler

  • Læger henviser nogle gange til blærebetændelse som en urinvejsinfektion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com