Bivirkninger af Anterior Fusion

04/04/2011 by admin

Bivirkninger af Anterior Fusion

Hvis du har brug for kirurgi til behandling af smerter forårsaget af degeneration af intervertebrale diske i din rygsøjle, kan din læge anbefale forreste fusion kirurgi. Potentielle bivirkninger af anterior fusion omfatter infektion og smerter.

Forreste Fusion

En læge udfører forreste fusion kirurgi ved at gøre et snit i halsen. Han fjerner beskadigede diskusprolaps, derefter sikringer ryghvirvler sammen med en knogletransplantation.

Infektion

En potentiel bivirkning af anterior fusion er infektion. Du kan udvikle en overfladisk infektion på webstedet indsnit. Du kan også indgå en infektion på webstedet af knogletransplantation.

Pseudo gigt

Pseudo arthritis opstår når du oplever smerte som en komplikation af anterior fusion. Det er forårsaget af en forsøgte fusion, der ikke er korrekt helet, ifølge University of Maryland Medical Center.

Andre

Andre bivirkninger af anterior fusion omfatter lammelse, forårsaget af skader på din rygmarven og kroniske smerter.

Behandling

Infektion kan behandles med antibiotika. I svære tilfælde, kan knogletransplantation fjernes og erstattes med nyt materiale. Din læge kan behandle pseudo gigt ved at tilføje flere knogletransplantation fusion eller erstatter metal hardware bruges under proceduren. Hvis du er i smerter efter operationen, kan din læge diskutere pain management muligheder med dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com