Motion behandling for iskias

05/29/2011 by admin

Iskias er en tilstand, hvor en nerve eller gruppe af nerver i den nederste rygsøjlen bliver komprimeret eller klemt og derefter betændt på grund af skade eller en diskusprolaps eller gled disk. Smerten kan udstråle og nedskyde ryg og ben, typisk på den ene side af kroppen, selv om det kan ramme både i nogle tilfælde. Heldigvis, der er øvelser, der kan hjælpe med at lindre iskias smerter, og de varierer baseret på kilden til smerten.

Forlængelse øvelser for diskusprolaps disk iskias smerter

Lå fladt på maven og afstive din overkrop på dine albuer, forlader dine hofter og nederste del af kroppen på gulvet. Langsomt Flyt ind i denne position, for første gang kunne være smertefuldt. Tælle til fem og langsomt arbejde op til en optælling af 30. Komplet 10 gentagelser. Efter du har afsluttet denne øvelse, kan du prøve en mere avanceret form for forlængelse bevægelse. Lå på maven med dine håndflader fladt på gulvet og dine hofter på gulvet. Slappe af dine balder og nederste del af ryggen. Hold positionen i ét sekund, derefter gentage 10 gange. Komplet disse øvelser al mulig to timer indtil smerten aftager eller som anvist af din læge.

Øvelser for mave og ryg muskler

Gøre en øvre ryg udvidelsen øvelse ved liggende på maven med hænderne foldede bag din nederste del af ryggen. Løft dit hoved og bryst og hold det i fem sekunder, langsomt arbejder op til 20 sekunder, og gør otte til 10 gentagelser.At udøve øverste mavemuskler, ligge på ryggen med dine knæ let bøjet og armene krydses. Bøj dit hoved og skuldre fremad og holde denne position for to til fire sekunder. Komplet otte til 10 gentagelser.

Du kan nedre mavemuskler, stramme de lavere mave muskler og langsomt løfte dit ben 8 til 12 inches væk fra jorden. Hold i 10 sekunder og fuldføre to sæt af 10.

Forebyggelse af iskias rygsmerter

Træffe forebyggende foranstaltninger for at fjerne rygsmerter. Altid praksis god kropsholdning. Flytte din position ofte og gå rundt hver 30 minutter, så dine muskler ikke får stive og ømme. Opretholde en sund vægt, fordi ekstra pounds kan belaste musklerne og komprimere rygsøjlen. Udøve din mave og core muskler for at bidrage til at styrke din ryg, og altid bøje knæene, når du henter en tung genstand. Dette bør hjælpe med at forhindre rygskade, som kan forårsage iskias smerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com