Fare for bly maling på ydersiden af huset men ikke indvendigt

05/01/2010 by admin

Bly er en ingrediens, der er almindeligt forekommende i paint. Før 1970 ' erne, høje niveauer af bly blev brugt i både indvendige og udvendige maling i boliger. Bly-baseret maling, der indeholdt over 0,6 procent bly blev forbudt i 1978. Før 1950 ' erne, niveauer i maling var på 50 procent varemærke, og siden 1997 har faldet til 0,1 procent eller derunder.

Spor af bly

Udvendige maling, der indeholder bly frigiver støv, maling partikler og maling chips af kemikaliet i jord og græs omkring huset. Remodeling eller at fjerne gamle maling fra ydre af huset kan også forstyrre og frigive bly rundt om huset.

Områder

Områder tættest på huset har det højeste beløb af blykoncentrationen. Dette område er kendt som drop-zonen, fordi dette er, hvor flertallet af maling rester og chips er faldet fra ydersiden af huset.

Virkninger på børn

Unge børn samle op og spise maling chips og jord omkring huset. Børn også afhente jord og partikler, der forlader bly støv på deres hænder eller legetøj.

Effekter på voksne

Voksne indånd bly partikler og støv fra opretholder værftet eller remodeling ydre af huset.

Ekspert indsigt

Ifølge den nationale Safety Council indeholde 40 procent af alle amerikanske hjem stadig bly. Eksperter siger den sikreste måde at holde børn fra kommer ind i drop-zonen er at plante buske og træer omkring drop zone.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com