Lav vægt i børn

02/01/2011 by admin

Et barns børnelæge bør veje og måle barnet på en årlige besøg og give forældrene med et diagram, der viser, hvordan barnets vægt i forhold til den anbefalede vægt for sin størrelse. Dette diagram vil vise, hvis barnet ikke vokser hurtigt nok.

Amning problemer

Hvis et ammet barn ikke tager på i vægt i den første måned af livet, eller hvis han er ved at miste vægt, kan han ikke få nok mælk. En nyfødt bør få fem til syv ounces per uge når mor begynder at producere mælk. Hvis moderen ikke er i stand til at producere nok mælk, kan barnets børnelæge eller en amning specialist hjælpe.

Spiseforstyrrelser

Et barn, der er en preteen eller teenager og har lav vægt kan være bevidst sulter sig selv eller kaster op efter måltider for at være tynd. Spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi, påvirke mange børn, især teenagere. KidsHealth.org siger, at en til to procent af amerikanske børn vil kæmper med dette problem.

Børnemishandling

At være undervægtig er også et symptom på børnemishandling eller omsorgssvigt. Et barn, der misbruges kan også have udviklingsmæssige forsinkelser og opførsel problematik og kan have pårørende der synes uinteresseret i barnet. Nogen, der har mistanke om et barn kan ramt af misbrug eller forsømmelse skal kontakte politiet.

Andre lidelser

Lav vægt kan være et symptom på en lang række andre sygdomme. Ifølge HealthyChildren.org, der et barn med diabetes, kan cystisk fibrose, infektioner eller hjertesygdomme være under de anbefalede vægt for hans alder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com