Mirakelkure for søvnløshed

05/09/2011 by admin

Mirakelkure for søvnløshed

Søvnløshed er en tilstand karakteriseret ved manglen på høj kvalitet søvn. I modsætning til populær tro har denne betingelse intet at gøre med det beløb du sove, men i stedet fokuserer på slags søvn du får, og hvordan du føler efter sove. Denne betingelse kan vare alt fra en dag til en måned eller længere. Selv om det synes umuligt at helbrede søvnløshed, hvis du har det, er der visse enkle ting du kan gøre, der kan hjælpe dig med at få den søvn, du har brug for.

Grundlæggende

Der er et par grundlæggende ting du kan gøre i dit daglige liv, der kan hjælpe med at helbrede søvnløshed. Først og fremmest noget du spiser eller drikker i løbet af dagen kan påvirke kvaliteten af din søvn, især noget forbruges lige før du går i seng. Prøv ikke at have for meget koffein eller alkohol eller bruger alt for meget tobak, hvilket kan påvirke din søvn. Sørg også for du sove i et roligt og mørkt miljø. Støj og lys kan forstyrre din søvn rytmer og medføre, at du ikke at få god søvn. Endelig kan dine daglige aktiviteter og din mentale tilstand ved sengetid holde din krop i at opnå en afslappende tilstand. Prøv at holde stress ud af dit sind ved sengetid, og det anbefales, at du ikke se tv i sengen. Efter blot én af disse retningslinjer kan give dig med den søvn du leder efter.

Skridt til at støtte sove

Der er også forskellige skridt du kan tage for at hjælpe med at få til at sove. Prøv en variation af tælle får i som du lade dit sind vandre til noget uvæsentligt for at hjælpe det slappe af. Sørg for at bruge din mave til at trække vejret dybt og oxygenat blodet. Dette vil hjælpe dit nervesystem, slappe af. Prøv at bruge progressive muskelafslapning, som består af bevidst afslappende én muskelgruppe ad gangen, start med tæerne og arbejder op til dit hoved. Du kan også prøve guidede afslapning, hvor du følger et script til at slappe af, eller meditation til at berolige nerverne og placere dig selv i en bedre mental tilstand for søvn.

Andre måder at hjælpe

Andre ting du kan gøre, når du leder efter lindring af søvnløshed omfatte sove på en fast seng og tage et varmt bad. Fast sengen giver din krop til at få den støtte, den har brug for, og bad afslapper dine muskler før du sover. Også, holde regelmæssige sengetid timer, hvilket vil hjælpe din krop, komme ind i en naturlig søvnrytme. Ved hjælp af kun en eller to af disse teknikker kan have mirakuløse resultater for din søvnløshed, og i nogle tilfælde kan fjerne den.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com