Forklaring af symbolet for papirkurven

05/02/2011 by admin

Forklaring af symbolet for papirkurven

Genanvendelse logoet er blevet en meget genkendelige symbol. Mens du kan genkende de standard tre pile, er det vigtigt at kende sin præcise betydning baseret på sin skildring.

Historie

Det oprindelige genanvendelse logoet dukkede op i 1970. Det var lavet af Gary Anderson som led i en projektkonkurrence, sponsoreret af Container Corporation of America.

Den grundlæggende Logo

Den grundlæggende genanvendelse logo er benævnt "tre jagter pile" repræsenterer en Mobius løkke. Hver pil er et skridt i genvindingsprocessen: indsamling, fremstilling og køb af genbrugsmaterialer dermed lukker sløjfen.

Genanvendeligt

De tre pile enten trykt i solid sort eller med en sort kontur angiver den vare som vises de kan genanvendes. Lejlighedsvis vil ordene "dette produkt kan genbruges" også vises.

Plastic genbrug Logo

Genanvendelige plast omfatter tal inde i de tre pile, der angiver, hvilken type plast produktet indeholder. Dem med oprindelsesbetegnelser "1" og "2" er den mest let genanvendes.

Genbrugsmaterialer

Når et produkt er blevet lavet med genbrugt materiale, er logoet repræsenteret anderledes. De tre jagter pile vil være hvid inde i en solid sort cirkel. I nogle tilfælde vil være afbildet procentdelen af genvundet materiale indeholdt i produktet i midten af pilene. "20%" optræder inde i logoet betyder eksempelvis, at 20 procent af pakken blev lavet med genbrugt materiale. Den faktiske procentdel af post-Consumer affald kan også være trykt på etiketten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com